Tijana Gordić, Dijana Lazović, Adin Rastoder i Marko Petrović Njegoš izložili projekte inspirisane Bokom

"Pružanje podrške projektima koji su usmjereni na stvaranje nove vrijednosti koja se pozitivno reflektuje na crnogorsko društvo, za nas je veliko zadovoljstvo i obaveza" rekao je Nikola Milić, vlasnik hotelske grupacije Casa del Mare

4485 pregleda 1 komentar(a)
Tijana Gordić, Foto: Jadranka Ćetković
Tijana Gordić, Foto: Jadranka Ćetković

Slikarke Tijana Gordić i Dijana Lazović i vajari Adin Rastoder i Marko Petrović Njegoš izložili svoje najnovije projekte inspirisane Bokom u okviru projekta "Artists in Casa".

Oni su izložili dvadesetak umjetničkih djela, od kojih su neka nastala tokom boravka u hotelu Casa del Mare, a neke su stvorili i ranije.

"Pružanje podrške projektima koji su usmjereni na stvaranje nove vrijednosti koja se pozitivno reflektuje na crnogorsko društvo, za nas je veliko zadovoljstvo i obaveza. Društveno odgovorno poslovanje suština je svega što kao brend predstavljamo, te je naš zadatak u tom smislu jasan – da promovišemo lokalno i dobro. Stavljajući na raspolaganje prepoznatljivost Casa del Mare brenda, ambijent i zajednicu koju njegujemo više od decenije, cilj ovog projekta je da kroz afirmisanje umjetnosti ukažemo na veliki talenat naših najkreativnijih, koji svojim umijećem obogaćuju naše kulturno nasljeđe i doprinose snažnijem razvoju kulture u našoj zemlji", ističe Nikola Milić, vlasnik ove hotelske grupacije.

Bonus video: