Marquee TV: Premium striming servis umjetnosti i kulture pokreće katalog u EON Video klubu

Marquee TV katalog biće dostupan Telemach korisnicima preko EON platforme

21873 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Marquee TV, vodeći servis za striming izvođačkih umjetnosti, najavio je lansiranje svog kataloga u Telemach Video klubu. Ovo novo partnerstvo omogućiće korisnicima vodeće striming platforme EON da pristupe širokom izboru premium sadržaja Marquee TV-a, uključujući klasičnu i savremenu muziku, operu, balet i savremeni ples, pozorište i dokumentarne filmove.

VOD katalog Marquee TV nudi neuporedivu kolekciju predstava svjetske klase, uključujući renomirane kompanije kao što su The Royal Shakespeare Company, The Paris Opera Ballet, The English National Ballet, and The Royal Opera House, pored mnogih drugih. Sa preko 400 produkcija i novim sadržajem koji se dodaje svakog mjeseca, VOD katalog Marquee TV je must-have za entuzijaste izvođačkih umjetnosti širom svijeta.

„Uzbuđeni smo što ćemo, u partnerstvu sa Telemach kompanijom, široj publici približiti vrhunski sadržaj Marquee TV-a”, rekao je Simon Walker, osnivač Marquee TV-a. „Naš VOD katalog nudi nenadmašnu selekciju najboljih predstava iz cijelog svijeta, a mi smo uvjereni da će korisnici EON platforme iskoristiti priliku da uživaju u njima iz udobnosti svog doma ili u pokretu”.

Marquee TV katalog biće dostupan Telemach korisnicima preko EON platforme od danas, 16. maja.

„Zadovoljstvo nam je što od danas, kroz partnerstvo sa Marquee TV, našim korisnicima možemo da pružimo potpuno jedinstven, drugačiji sadržaj koji slavi kulturu, umjetnost i zabavu. To je još jedna potvrda da je EON sasvim drugačiji doživljaj televizije koji, sa više od 25 različitih kataloga u našem portofoliju, nudi najrazličitije kategorije sadržaja u bogatom Video klubu”, izjavio je izvršni direktor Telemach Crna Gora, Milija Zeković.

Obezbijedili smo free-trial period za sve naše korisnike koji imaju pristup EON platformi. Oni mogu uživati u Marquee TV video klub katalogu, 30 dana besplatno, do 15. juna. Ovo se takođe odnosi i na korisnike Total TV paketa koji koriste EON uz pomoć Multiscreen aplikacije.

Nakon besplatnog probnog perioda, Marquee TV će biti uključen u EON Premium pakete, kao i Total TV Premium paket, gdje korisnici mogu da gledaju sadržaj kataloga putem EON platforme. Takođe će biti uključen u ponudu za sve postojeće i nove pretplatnike EON Full paketa sa ugovornom obavezom.

Za korisnike svih ostalih paketa sa pristupom EON platformi usluga će biti dostupna kao dodatak. Možete se pretplatiti na Marquee TV putem Moj Telemach portala, pozivom Kontakt centra 1800 ili na bilo kom od prodajnih mjesta, po cijeni od 8,99 eura mjesečno.

Servis za striming izvođačkih umjetnosti Marquee TV dijelom je u vlasništvu United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Evropi.

Za više informacija posjetite telemach.me.