Predstava “Đe si za Novu?”

Premijera će biti izvedena u petak u Tivtu i humanitarnog je karaktera

1128 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Pozorišna predstava “Đe si za Novu”, po motivima priče “A Christmas Tree” autora Norma Fostera, biće premijerno odigrana u petak, 22. decembra u 19 časova u Blue Room-u u nautičkom centru Porto Montenegro u Tivtu.

Sav prihod od ulaznica predstave biće doniran JU “Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju - Tivat”. Gosti, kako je saopšteno iz Porto Montenegra, mogu odabrati iznos, odnosno cijenu karte za ulazak u Blue Room.

U ovoj romantičnoj komediji igraju Marija Đurić i Lazar Đurđević, koji su zajedničkim snagama i režirali ovu predstavu.

Pred igranje u Tivtu, Marija Đurić, glumica Gradskog pozorišta Podgorica, kazala je da predstava “Đe si za Novu” govori o posljednjem danu u godini, kada sudbina plete veselu priču o dva stranca koji sve ostavljaju za posljednji čas.

“Pod novogodišnjim svjetlima i sa mirisom praznika u vazduhu, Sonja i Danijel ‘bacaju oko’ na posljednju jelku koja je ostala u prodavnici novogodišnjih ukrasa. S obzirom na to da oboje žele istu jelku, u stanju su da urade šta god da je potrebno da bi je se domogli. Kako varnice lete od samog početka njihovog kontakta, dosjetke i razigrana lukavost kojima se oboje služe dovešće ih do niza komičnih situacija, ali i dirljivih trenutaka, otkrivajući im neočekivane zajedničke veze i snove”, najavila je Đurić.

Puna smijeha, toplih trenutaka i malo praznične čarolije, predstava “Đe si za Novu?” je priča o muško-ženskim odnosima i izuzetnim dometima koje može imati slučajni susret.

Bonus video: