Nikšić: JU Zahumlje raspisala literarni konkurs na temu "Mama je glagol od glagola raditi"

Konkurs, koji nosi naziv kao pjesma Moša Odalović, je prvi put raspisan prošle godine, kada je pristiglo skoro 300 radova učenika iz cijele Crne Gore pa žiri nije imao lak zadatak da izabere najbolje

2162 pregleda 1 komentar(a)
Plakat, Foto: JU Zahumlje
Plakat, Foto: JU Zahumlje

Javna ustanova (JU) „Zahumlje“ iz Nikšića, u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs na temu „Mama je glagol od glagola raditi“. Konkurs je otvoren do 27. februara 2024. godine, a pravo učešća imaju svi učenici od osnovnih škola iz Crne Gore. Broj radova koje jedan učenik može poslati (poezija, proza) nije ograničen. Dodjela nagrada će se održati u sali Zahumlja, 8. marta sa početkom u 12 časova, u okviru prigodnog programa posvećenog majci o čemu će nagrađeni učenici i njihovi nastavnici biti blagovremeno obavješteni.

Radove učenika (sa podacima: ime i prezime učenika, razred, škola, broj telefona, adresa, ime i prezime predmetnog nastavnika) slati na adresu: JU Zahumlje, V proleterska, broj 17 Nikšić.

Konkurs, koji nosi naziv kao pjesma Moša Odalović, je prvi put raspisan prošle godine, kada je pristiglo skoro 300 radova učenika iz cijele Crne Gore pa žiri nije imao lak zadatak da izabere najbolje.

Bonus video: