Raspisan konkurs Komun@ časopisa

Godišnja nagrada za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore

2581 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore “Komun@” raspisao je konkurs za dodjelu godišnje nagrade za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore.

Nagrada se dodjeljuje instituciji i pojedincu za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore u minulom periodu, a predlagači mogu biti nacionalne i opštinske institucije iz oblasti kulture, akademsko-naučne institucije čiji je program i sadržaj rada oblast kulture i identiteta Crne Gore, nevladine organizacije iz oblasti kulture ili grupa građana i pojedinci.

Prijedlog za nagradu potrebno je da sadrži podatke-biografiju o instituciji ili pojedincu, opis djelatnosti rada, referentan za oblast predviđene nagrade, obrazloženje prijedloga (konkretan značaj za očuvanje identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore).

Konkursni prijedlozi sa potrebnom dokumentacijom podnose se u elektronskoj formi na mail adresu: casopis.komun@gmail.com sa naznakom “Konkurs za nagradu Komun@” najkasnije do 20. marta 2023. godine.

Bonus video: