Ponedjeljak u Nikšićkom pozorištu rezervisan za filmske projekcije

U 10 i u 12 časova će biti prikazan animirani film “Maša i medvjed - još zabavnije”, dok je večernji termin od 20 časova rezervisan za igrani film “Dobar šef”

3840 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Danas je Nikšićko pozorište rezervisano za filmske projekcije. Tako će u 10 i u 12 časova biti prikazan animirani film “Maša i medvjed - još zabavnije”, dok je večernji termin od 20 časova rezervisan za igrani film “Dobar šef”.

“Priča za animirani film ‘Maša i medvjed - još zabavnije’, u trajanju od 76 minuta, počinje kada popularna Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, slijedi nevolja. Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Film je je božićna bajka koja donosi neočekivane obrte i uzbudljive trenutke. Energičnu djevojčicu Mašu poznaju skoro sva djeca, a uz njene luckaste ideje zabavljaju se i čitave porodice”, piše u najavi.

Film “Dobar šef” režirao je Fernando Leon de Arono, a glavna uloga je povjerena Havijeru Bardemu.

foto: Promo

“Bardem igra vlasnika fabrike i manipulativnog ‘dobrog šefa’ koji se besramno miješa u privatne živote svojih zaposlenih i prelazi svaku granicu jer žudi za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast. Ova mračno-smiješna društvena satira na radnom mjestu predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja i oskarovca, Havijera Bardema”, navedeno je u najavi za film.

Film je imao 20 nominacija za godišnju nagradu Španske akademije filmske umjetnosti i nauka “Goja”, a osvojio je šest. “Dobar šef” je proglašen za najbolji film, Havijer Bardem za najboljeg glumca, a osvojio je i nagrade za režiju, scenario, muziku i montažu.

Pored Bardema, u filmu igraju Manolo Solo, Almudena Amor, Oskar de la Fluente, Sonja Almarća, Fernando Albisu, Tarik Rmili, Rafa Kastehon, Selso Bugalo.

Bonus video: