7 najčešćih grešaka koje pravimo pri novogodišnjoj dekoraciji doma

Tokom šetnje možete pokupiti šišarke i grane koje ćete sami ukrasiti
80 pregleda 0 komentar(a)
jelka, ukrasi, Foto: Shutterstock
jelka, ukrasi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2016. 10:59h

Praznici! Da li postoji ljepši period u godini? Ipak, nekada nas toliko ponese novogodišnji entuzijazam, pa često pretjeramo kada je kićenje kuće u pitanju. Pročitajte kojih sedam grešaka najčešće pravimo i naučite kako da ih izbjegnete.

Vaš dom ne izgleda srećno već prenatrpano

Znamo da volite praznike, ali postoje granice. Nema potrebe da ispunite svaki ćošak kuće ukrasima niti svjetlima na svakom koraku.

Zalijepili ste se za crveno i zeleno

Naravno, to je najprepoznatljivija forma kićenja, ali probajte da isprobate i zlatne, srebrne, kao i ukrase u drugim bojama. Na primjer, da li ste znali da se crveno savršeno slaže sa pastelnom nijansom mente?

Pretvorili ste terasu u Las Vegas

Volite da se takmičite sa komšijama čija će terasa biti ukrašenija? Došao je čas da postavite granice i sa spoljne strane doma. Nema potrebe da neko premine od epilepsije gledajući u vašu terasu.

Napunili ste dom mirišljavim svijećama

Izaberite jednu ili dvije svijeće sa istim mirisom. Nije u redu da svaka svijeća miriše različito, a da vaše goste boli glava.

Stavljate jelku na pogrešno mjesto

Ne bi trebalo da stoji pored opasnih mjesta, tačnije gdje može da izgori ili padne. Izaberite mjesto na kojem vam neće smetati, ali sa kojeg ćete moći da joj se divite iz svakog ugla sobe. Ako ima potrebe ispomejrajte redosljed namještaja.

Ne zaboravite da priroda daje najbolje ukrase

Tokom šetnje možete pokupiti šišarke i grane koje ćete sami ukrasiti. Osim što ćete se zabaviti dok se bavite kreativnim radom, nećete potrošiti nijedan cent.

Ne šaljete božićne čestitke

To je nešto toliko lijepo, ali rijetko u vremenu u kojem živimo zbog čega ne sumnjamo da će se neko oduševiti kada primi pravu čestitku za praznike, prenosi Super žena.

Bonus video: