Najveći "blamovi" na radnom mjestu

123 pregleda 3 komentar(a)
posao, Foto: Shutterstock
posao, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.11.2016. 17:52h

Sigurno se svakome desila greška na poslu koja je dovela do osjećaja sramote i poniženja. Korisnici sajta Quora odgovarali su na pitanja koje su najsramotnije stvari koje su im se dogodile na poslu.

Kako prenosi BBC, Kalum Hol, ispričao je svoje iskustvo dok je radio na jednom automobilskom placu. Svega tri dana nakon što je dobio posao, poslat je da preuzme kolekcionarski model Bentlija.

Međutim, kada je ušao u automobil, shvatio je da ne umije da upali motor, koji se u ovakvom modelu startuje na dugme. Nakon 15 minuta bezuspješnog pokušavanja i nekoliko telefonskih poziva sa šefom, Hol je shvatio da sve vrijeme pritiska dugme koje omogućava otvaranje gepeka.

Drugi događaj opisao je programer video igara Džef Keselman, koji je u mladosti radio kao ulični mađioničar.

"Pri izvođenju jednog trika, bilo je potrebno da se sagnem gotovo do poda. Kada sam to učinio, pantalone su mi se skroz rasparale i ostao sam samo u donjem vešu. U tom trenutku posmatralo me dosta prolaznika", prepričao je Keselman ovaj događaj koga se danas sjeća sa osmjehom, ali mu u tom trenutku sigurno nije bilo toliko smiješno.

Bonus video: