"Platinum beauty" vam nudi podmlađivanje kože "lunchbreak treatment"-om

Face-up odgovara svakom tipu kože za žene i muškarce, a rezultati su vidljivi nakon samo jednog tretmana. Ukoliko zelite da se riješite malih bora, sunčanih pjega, ožiljaka od akni, da izjednačite boju kože ili samo osvježite izgled lica, pozivamo Vas na tretman Face-up-om, koji možete uraditi i za vrijeme pauze za ručak, jer se nakon njega vraćate svojim svakodnevnim obavezama vidno podmlađeni
74 pregleda 0 komentar(a)
"Platinum beauty"
"Platinum beauty"
Ažurirano: 08.11.2016. 13:50h

"Platinum beauty" Vam nudi trenutno najpopularniji takozvani "lunchbreak treatment" Face-up aparatom, prijatan, brz i siguran način podmalađivanja kože!

Face-up aparat se naziva novom generacijom mikrodermoabrazije.

Face-up , jedini na svijetu, koji zahvaljujući svojoj patentiranoj tehnologiji, istovremeno kombinuje efekte abrazije i mikromasaže.

-Smanjujeuklanja sunčane pjege

-smanjujeuklanja fine bore

-smanjujeuklanja ožiljke od akni

-poboljšava teksturu kože

-smanjuje veličinu pora

-vrši limfnu drenažu

-stimuliše proizvodnju kolagena

Face-up odgovara svakom tipu kože za žene i muškarce, a rezultati su vidljivi nakon samo jednog tretmana. Ukoliko zelite da se riješite malih bora, sunčanih pjega, ožiljaka od akni, da izjednačite boju kože ili samo osvježite izgled lica, pozivamo Vas na tretman Face-up-om, koji možete uraditi i za vrijeme pauze za ručak, jer se nakon njega vraćate svojim svakodnevnim obavezama vidno podmlađeni!

Face-up aparatom možete tretirati lice, vrat, ruke i dekolte. Tretman traje 30-40 minuta u zavisnosti od stanja koze i područja koje se tretira.

Sve dodatne informacije, kao i termine zakazivanja, možete obaviti putem brojeva telefona 020-240-234 ili 067-020-888

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti". (Promo sadržaj)