Šta se dešava kada ne koristite dezodorans godinu dana

Moja sirova ishrana nema jak miris kao kuvana ili brza hrana. Vaše tijelo počinje da miriše drugačije u zavisnosti od hrane koju jedete“
63 pregleda 1 komentar(a)
Eliz Brotigam, Foto: Youtube screenshot
Eliz Brotigam, Foto: Youtube screenshot
Ažurirano: 29.10.2016. 11:44h

Zvijezda Youtube-a Eliz Brotigam (22) u svom novom video-snimku tvrdi da nije koristila dezodorans godinu dana, kao i da uopšte nije bilo neprijatnih mirisa ispod pazuha.

Eliz je odustala od korišćenja dezodoransa jer se boji da je povezan sa rakom dojke. Ona nije koristila nikakve sprejeve od oktobra prošle godine, ali navodi i da zbog veganske sirove hrane nema problema sa lošim mirisom kože nakon znojenja.

Jutjuberka je podjelila sa svojim pratiocima činjenicu da su joj hormoni izbalansirani od kako je promjenila ishranu, kao i da joj se promjenio miris tijela.

Iako redovno vježba i mnogo se znoji, kako navodi, neprijatan miris se dosta smanjio. Ona objašnjava zbog čega je to tako.

“Moja sirova ishrana nema jak miris kao kuvana ili brza hrana. Vaše tijelo počinje da miriše drugačije u zavisnosti od hrane koju jedete.“

Eliz živi na Havajima i tamošnja klima utiče na to da se mnogo znoji svakoga dana, ali ona kaže da miriše na prirodan “feromon“ miris, a ne na tipičan miris znoja.

Takođe, ako njen prirodan miris postane malo jači u toku dana, kako kaže, ona se brzo ispere ispod pazuha.

Šta vi mislite o ovome?

Bonus video: