Najljepši poklon svakom djetetu je igračka

Nije lako odabrati igračku i namijeniti je djetetu, čak ni svom. Preporuke ponekad dobro dođu, a prilično je sigurno da nećete pogriješiti ako se rukovodite time da odaberete nešto iza čega stoji svjetski poznato ime u ovom sektoru
988 pregleda 0 komentar(a)
Kidsland, Foto: Donator.online
Kidsland, Foto: Donator.online
Ažurirano: 04.12.2018. 09:09h

Dragi roditelji, imajte u vidu, da je igra najvažnija djetetova aktivnost u predškolskom dobu, samim tim izraz njegovih želja, interesa, potreba kako kažu stručnjaci, svakako ima bitnu ulogu u razvoju djetetove ličnosti na svim poljima. Igra je, priznaćete i sami, ozbiljna stvar, kao i igračke, pa u nadolazećim danima tradicionalnog novogodišnjeg i božićnog darivanja, ne zaboravite - najljepši poklon svakom djetetu je igračka…

Vrhunski brendovi,vrhunski kvalitet i sigurnost odlike su bogate ponude igračaka u Kidsland radnjama, a to je ono najbitnije. Na prvom mjestu je sigurnost, a zatim i primjerenost uzrastu i njihov doprinos razvoju, komunikaciji, aktivnosti i stvaralaštvu.

Ipak, nije lako odabrati igračku i namijeniti je djetetu, čak ni svom. Preporuke ponekad dobro dođu, a prilično je sigurno da nećete pogriješiti ako se rukovodite time da odaberete nešto iza čega stoji svjetski poznato ime u ovom sektoru – Chicco, Lego, Clementoni,Vtech, Bright stars, Pertini, Baby born, Shopkins, Dicky, Nerf, Transformers i mnogi drugi.

Ako se, ipak, ne možete snaći ispred fascinirajućih polica koje vam nude npr.Treasure put do blaga, Transformable, Clementoni peek-a-boo, Muzičko slonče, Mecu mudricu, Lutke plačljivica, Baby born Styling head, Hajde da učimo azbuku, kao ni biti sigurni šta je to što će najviše oduševiti najmladje koje, svakako, želite obradovati poklonom, najbolji izbor biće veseli Kidsland novogodišnji poklon-vaučer za trgovinu u svim Kidsland radnjama u Crnoj Gori.

Ovi popularni poklon-vaučeri, koje najčešće praktikuju preduzeća za kupovinu novogodišnjih poklona za djecu zaposlenih, predstavljaju jednostavan i praktičan način da darujete bez bojazni da ćete pogriješiti u odabiru, da će doći do dupliranja istih poklona, a roditelj i dijete birajući,imaju mogućnost i doplate u gotovini prilikom trgovine, ukoliko cijena željenog poklona prelazi vrijednost darovanog vaučera.

Takođe, nema vremenskog ograničenja za realizaciju, kao ni asortimanskog, i pravi je način da dijete dobije baš ono što želi, i tako ono samo usmjeri svoju igru i interesovanje u pravcu koji mu otvara mogućnosti da bude zadovoljno i srećno, samim tim i kreativno, raspoloženo za druženje i učenje.

A pružiti im što srećnije djetinjstvo svakako je želja svih nas, gdje nas na najbolji način Kidsland prati svojom fantastičnom ponudom igračaka za sve uzraste, povoljnim cijenama i mnogim iznenađenjima i popustima, posebno u prazničnim danima koje se bliže.

(PROMO)

Galerija