NTO otkupljuje fotografije sa motivima Crne Gore

"Sve fotografije treba da zadovoljavaju profesionalne standarde u smislu tehničkog kvaliteta, estetske vrijednosti i primjerenosti za upotrebu u turističkoj promociji Crne Gore"
94 pregleda 0 komentar(a)
Piva, Foto: Dušan Cicmil
Piva, Foto: Dušan Cicmil
Ažurirano: 29.04.2016. 14:37h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore objavila je Konkurs za otkup fotografija sa motivima Crne Gore u svrhu promocije Crne Gore kao turističke destinacije i svih turističkih sadržaja.

Kako je saopšteno iz NTO od izabranog ponuđača se očekuje da dostavi materijal iz kojeg će stručni žiri odabrati fotografije za otkup.

"Sve fotografije treba da zadovoljavaju profesionalne standarde u smislu tehničkog kvaliteta, estetske vrijednosti i primjerenosti za upotrebu u turističkoj promociji Crne Gore. Ukupno raspoloživi budžet za realizaciju konkursa je 5.000 eura. Rok za dostavljanje fotografija za izbor je 21 dana od dana donošenja Odluke", navodi se u saopštenju NTO.

Prijava sa pratećom dokumentacijom se dostavlja do 23. maja 2016. godine, u NTO CG, adresa Marka Miljanova 17., 81000 Podgorica.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem mejla: info@montenegro.travel, ili putem telefona: +382 077 100 001.

Bonus video: