NAJLJEPŠI UKRAS DOMA

3 predloga za kićenje jelke koja će zadovoljiti svačiji ukus

Praznični ukrasi su gotovo na svakom koraku, a jelke su naravno nezaobilazne. Predstavljamo vam 3 načina na koje možete okiti vašu jelku
341 pregleda 1 komentar(a)
jelka, Foto: Shutterstock
jelka, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.12.2015. 14:35h

Bilo da je prirodno ili plastično, veselo i razigrano božićno drvce, jelka ili bor najljepši je ukras doma i zato mu morate udahnuti osobnost i stil.

Ako još niste sigurni kako okititi svoje novogodišnje drvo, donosimo tri ideje, a vi odaberite onu koja najbolje opisuje vaš ambijent i karakter. Na spomen Nove godine i Božića prvo što nam padne na pamet su ukrasi.

Praznični ukrasi su gotovo na svakom koraku, a jelke su naravno nezaobilazne. Predstavljamo vam 3 načina na koje možete okiti vašu jelku.

1. Klasično - jednobojno

Bogato okićeno drvo ukrašeno raznim kuglicama u zlatnoj, crvenoj ili srebrnoj boji mnogima je omiljeno božićno drvce. Prvo odaberite boju koja vam najviše odgovara, a potom između klasičnih kuglica i lampica ubacite po koju mašnu ili originalni viseći ukras u istoj boji. Vrh bora obogatite zvijezdom.

2. Elegantno - pastelno

Pastelne boje poput ljubičaste, boje crnog vina, nježno ružičaste i krem vašu jelku će pretvoriti u romantični ukras vašeg doma. Uz ove boje savršeno će se uklopiti i srebrne i bijele kuglice, a detalji poput ukrasa s perjem, cirkonima i tilom vaše će drvo dodatno osvježiti i učiniti ga vrlo zanimljivim.

3. Otkačeno - individualno

Ako volite da se poigravate bojama, oblicima materijalima i ručnim radom otkačeni bor je idealan za vaš dom. U ovoj priči nema ograničenja i zato je važno da se poigrate raznim ukrasima.

Popularne crveno-bijele lizalice, unikatni zvončići i kuglice, ukrasne trakice, mašne pa čak i kolačići savršen su izbor za vaš veseli bor. Pustite mašti neka luduje!

B92.net

Preporučujemo za Vas