Nataša spremna za izbor za Mis svijeta: Samo da ne bude pehova

“Najviše sam uživala u intervjuu sa Džulijom Morlin o mojoj zemlji i želji da osnujem svoju fondaciju za pomoć djeci bez roditelja i starijim osobama. Od nje sam dobila veoma korisne savjete”
268 pregleda 13 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.12.2015. 20:02h

Finale izbora za Mis svijeta održaće se u kineskom gradu Sanja za dva dana, a neposredno prije završ ne večeri, crnogorska predstavnica Nataša Milosavljević je “Vijestima” priznala da je “pozitivna trema uvijek prisutna”.

"Samo da sve protekne u najboljem redu i da ne bude nikakvih pehova u toku takmičenja”, kazala je ona, a potom kazala da je posljednjih dana učestovala u sportskom takmičenju ljepotica.

“Bila sam zapažena, ali teško je bilo osvojiti ne što više, jer su neke od takmičarki profesionalne sportiskinje i to baš u disciplinama u kojima smo se borile za titulu Miss Sport”, objasnila je ona.

“Zatim je uslijedila Noć dizajnera u kojoj se nisam plasirala u top 10 najljepših haljina. Bilo je dosta negodovanja oko izbora najboljih haljina na portalima i društvenim mrežama, ali to je bio konačan izbor žirija i treba se poštovati bilo da se nekom sviđa ili ne ”, poručila je Milosavljević.

“Haljina Sanje Bobar, koju sam ja predstavila je bila zapažena i na tome sam ponosna i zahvalna”, dodala je zvanično najljepša Crnogorka u 2015.

Pored sportskih i takmičenja u talentu, kao i toalete, bodove donose i pokloni koje učesnice donesu iz svoje zemlje, a na sajtu missworld.com objavljena je slika na kojoj sudije Marsa Rae i Džon Retklif poziraju sa ikonom Svetog Vasilija Ostroškog koju je mis Crne Gore ponijela.

Milosavljević je otkrila i sa kim se najviše družila tokom mjesec dana boravka u Kini.

“Najviše vremena provodim sa mis Francuske, mis Kazahstana i mis Gruzije, a tu su i mis Perua i predstavnice Balkanskih država, koje su prekrasne i već smo napravile dogovor da se vidimo po povratku”, ispričala je Nataša, koja ima i svog favorita.

“Moj favorit je Francuskinja, jer me je oduševila, kako svojom prirodnom ljepotom, tako i ponašanjem i velikim srcem”, istakla je ona i potvrdila da se na neki način djevojke iz određenih zemalja favorizuju.

“Sve imaju jednaki tretman kada je u pitanju život ovdje, ali svakako da su po dolasku izdvojili neke države koje su ekonomski jače ili države koje ulažu u ovakve izbore i pružili im prostora da se iskažu”, odgovorila je mis Crne Gore, koja je sa ostalim djevojkama imala priliku da obilazi znamenitosti.

“Bilo je malo vremena za razgledanje grada, ali bih izdvojila dan proveden na selu, gdje smo imali priliku da upoznamo tu vrstu kulture”, pohvalila se ona. Organizatori su djevojke odveli i u jedno od sirotišta.

“Proveli smo par sati u sirotištu i to je bilo predivno iskustvo. Imala sam često priliku da i u svojoj državi posjetim djecu bez roditelja i staratelja, ali ovo je bilo potpuno drugačije. Igrali smo se sa djecom, a iako ne pričamo isti jezik, tog dana smo pričali srcem”, opisala je svoje iskustvo Milosavljević.

Ona je otkrila i šta joj je najteže palo tokom intenzivnih priprema za finale.

“Svakog dana imamo dosta aktivnosti, ali najteže mi pada kašnjenje cura zbog kojih često ne možemo da počnemo obaveze za taj dan. Takođe su naporna i česta ponavljanja koreografija za finalno veče, jer dosta njih ne želi da se koncentriše na to, već snimaju telefonima, slikaju se ili pričaju”, kazala je ona, a zatim izdvojila i lijepe momente.

“Najviše sam uživala u intervjuu sa Džulijom Morlin o mojoj zemlji i želji da osnujem svoju fondaciju za pomoć djeci bez roditelja i starijim osobama. Od nje sam dobila veoma korisne savjete”, rekla je Milosavljević, koja je upoznala i unuka Nelsona Mandele.

SA MISS FRANCUSKE. INACE MOJIM FAVORITOM ZA POBEDU.With Miss France. She is my favorite to win..

Posted by Miss World - Montenegro on Tuesday, December 15, 2015

Bonus video: