Maja Čukić na izboru za Miss Universe: Očekujem visok plasman

“Nemam tremu. Na sceni se osjećam jače i sigurnije nego bilo gdje drugdje. Meni scena daje moć, osjećam se dominantno, ponosno i samouvjereno. Sigurna sam da sam na sceni prava ja”
224 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2015. 18:14h

Podgorička ljepotica Maja Čukić koja je 2014. godine izabrana za prvu pratilju na nacionalnom takmičenju, prije par dana otputovala je za Las Vegas gdje se održava izbor za Miss Universe 2015. godine, a na kojem će se takmičiti.

Ona je po dolasku u Ameriku za “Vijesti” ispričala kakvi su prvi utisci iz Grada grijeha, a odgovorila je i na pitanja da li ima tremu i šta očekuje kada je u pitanju plasman.

“Maksimalno se trudim. Otišla sam spremna i naoružana jakom energijom i osmijehom. Nisam skromna, pa očekujem visok plasman”, kazala je ona.

Iako je finalna noć zakazana za 20. decembar, mnoge djevojke uglavnom osjećaju tremu i pri samoj pomisli na predstavljanje pred žirijem, publikom i kamerama koje širom svijeta prenose manifestaciju, ali sa Majom to nije slučaj.

“Nemam tremu. Na sceni se osjećam jače i sigurnije nego bilo gdje drugdje. Meni scena daje moć, osjećam se dominantno, ponosno i samouvjereno. Sigurna sam da sam na sceni prava ja”, istakla je prva pratilja mis Crne Gore za 2014. godinu.

Na velikim svjetskim takmičenjima u ljepoti ne ocjenjuje se samo fizički izgled, već i inteligencija i obrazovanje djevojaka i mnogi drugi kvaliteti, među kojima je i talenat koji izdvaja kandidatkinju od ostalih, a Čukić je otkrila kojim umijećem će se ona predstaviti pred žirijem.

“Na ovom takmičenju talenat nije toliko presudan i uticajan za plasman kao na izboru za Mis svijeta. Moj talenat je crtanje portreta, pa ću prikazati moje radove i ako bude bilo uslova za to, pokazaću kako na licu mjesta crtam portret”, objasnila je ona.

Na pitanje šta je kao poklon iz svoje zemlje ponijela, ona je kazala da se odlučila za nešto što je karakteristično za Crnu Goru.

“Ponijela sam crnogorsku kapu i opanke. Za vrijeme aukcije mnogo toga lijepog imam da kažem o simbolici mog poklona”, nagovještava Čukić, koja će se na finalnoj večeri predstaviti u haljini crnogorskog dizajnera Aleksandra-Dada Jovanovića.

“Za finalno veče nosim haljinu Aleksandra, koja je rađena specijalno za mene i prelijepa je. U njoj se osjećam dominantno. Ovom prilikom mu zahvaljujem što je pronašao i pogodio moj stil i što ću nositi baš ono u čemu ću se osjećati kao holivudska zvijezda”, ispričala je crnogorska ljepotica.

“Naravno pored njegovih kreacija, moj kofer su obogatile i toalete Amine Hasanbegović i Marije Sabić”, dodala je Čukić, koja je već par dana u Sjedinjenim Američkim Državama, na pripremama za finale na kojem će se za lentu i krunu Mis univerzuma boriti sa još 80 djevojaka.

Ona je otkrila i kakvi su njeni prvi utisci kada je u pitanju Las Vegas.

“Šta reći, čist Holivud, sjaj, glamur... kao na filmu. Tek sam stigla, pa se nadam da ću još bolje upoznati Las Vegas”, zaključila je ona.

The contestants confess their music obsessions. Who's you're favorite musician?? ?? #missuniverse

Posted by Miss Universe on Friday, December 4, 2015

Galerija

Bonus video: