Spremali se za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji

Kako se navodi u saopštenju Frizerskog saveza Crne Gore, u kategoriji školske punđe prvo mjesto osvojila je Marija Bulatović, koja je takođe osvojila još jedno prvo mjesto u kategoriji školske muške izrade frizur
192 pregleda 0 komentar(a)
Frizerski savez, Foto: Frizerski savez
Frizerski savez, Foto: Frizerski savez
Ažurirano: 01.12.2015. 19:41h

Crnogorski frizeri učestvovali su tokom vikenda na otvorenom prvenstvu Srbije kao i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano početkom sljedeće godine u Južnoj Koreji.

Kako se navodi u saopštenju Frizerskog saveza Crne Gore, u kategoriji školske punđe prvo mjesto osvojila je Marija Bulatović, koja je takođe osvojila još jedno prvo mjesto u kategoriji školske muške izrade frizure.

Veljo Stevanović je osvojio drugo mjesto u kategoriji Fashion trend dok je u istoj kategoriji Sandro Brisković osvojio četvrto mjesto. Miloš Korboski je osvojio prvo mjesto u kategoriji Trend cut, dok su izuzetno zapažen nastup imali i učenici iz Berana, kao i učenici škola iz Resursnog centra za sluh i govor iz Kotora.

Kako navode iz Frizerskog saveza Crne Gore (FSCG), što se tiče odgovornosti članovi žirija Frizerskog saveza Crne Gore obavili su sjajan posao. U muškim kategorijama žiri su činili Dragan, Viktor i Ivan, dok su u ženskim kategorijama u žiriju bile Rašid, Dragan, Ivana, Isidora i Danica.

Bonus video: