Da li biste živjeli u Tesla domu?

Po prvi put, pametan dom možete imati i u Baru u okviru Soho City kompleksa - apartmane možete kontrolisati pomoću jednostavne aplikacije na svojim Android/iOS uređajima
237 pregleda 0 komentar(a)
Soho City, Foto: Soho city
Soho City, Foto: Soho city
Ažurirano: 27.11.2018. 07:53h

Tesla Smart home je sistem koji će vam olakšati svakodnevne aktivnosti, a komfor vašeg doma podići na sasvim novi nivo, prilagodivši se Vašem životnom stilu i svim potrebama. Po prvi put, pametan dom možete imati i u Baru u okviru Soho City kompleksa - apartmane možete kontrolisati pomoću jednostavne aplikacije na svojim Android/iOS uređajima. Uz Tesla Smart Home sistem, sa bilo kojeg mjesta možete kontrolisati temperaturu, osvijetljenje, električne uređaje i još mnogo toga.

LIVE SMART

NISKOENERGETSKA GRADNJA I UŠTEDA ELEKTIRČNE ENERGIJE DO 50%

Više nema potrebe da sve vrijeme dok ste van kuće razmišljate da li ste ostavili upaljenu peglu, šporet, svijetlo ili da li ćete imati tople vode kada se vratite kući – sve to kontrolišete u nekoliko klikova, gdje god da se nalazite. Na ovaj način ne gubite Vaše vrijeme i ne odlažete obaveze, a štedite.

Upotrebom ovog pametnog sistema, potrošnju elektične energije ćete smanjiti do 50% jer svijetla, klimu i ostale uređaje kontrolišete sami, palite i gasite u skladu sa potrebama u odnosu na doba dana, vašu prisutnost u domu i ostale preferencije.

Jedna od najpoznatijih funkcija pametne kuće odnosi se na kontrolu svijetla. Kada odlazite iz stana, nema potrebe da gasite svijetla idući od sobe do sobe, već dotok električne energije prekidate uz pomoć ove aplikacije.

TESLA SMART HOME PRATI VAŠ ŽIVOTNI STIL

Ukoliko je raspored Vaših dnevnih (pa i nedjeljnih) aktivnosti relativno fiksan, klima u stanu se može podesiti tako da svaka prostorija bude odgovarajuće temperature pri Vašem dolasku , a da se u ostalim periodima štedi električna energija. Kada odstupate od rasporeda, vrlo jednostavno možete putem aplikacije napraviti promjenu i podesiti vrijeme aktivacije Vaših uređaja.

O ovome smo nekada samo maštali, uz dobre Sci-Fi filmovime a sada je već realnost dostupna stanarima Soho City kompleksa.

RENT SMART

UVIJEK U TOKU SA AKTIVNOSTIMA U VAŠEM STANU

Odlučili ste se za pametnu investiciju i kupovinu apartmana u Soho City kompleksu, koji ćete dalje rentirati, a ovaj sistem će Vam kontrolu učiniti jednostavnom.

Tesla Smart home aplikacija Vam pruža bazu podataka u kojoj je evidentiran svaki ulazak u stan i period zadržavanja, tako da možete biti u toku i ukoliko nijeste fizički u blizini. Uz pomoć ovog sistema, sami možete dozvoliti pristup stanu za više kartica, ograničiti vremenski period zadržavanja u stanu za svaku karticu posebno. Osim zakupcima u unaprijed dogovorenom periodu pristup mozete dozvoliti i pomoćnom osoblju (majstoru, higijeničarki...) i na taj način biti sigurni da su ispoštovali dogovoreni angažman.

DODATNA VRIJEDNOST ZA VAŠE ZAKUPCE

Kao i Vi, Vaši zakupci žele i očekuju maksimalan komfor kada biraju stan koji će iznajmiti. Apartman sa Smart sistemom je definitvno vaša konkurentska prednost na tržištu rentiranja nekretnina. Pametni apartmani će uvijek prije biti odabrani u odnosu na standardne, zbog brojnih prednosti koje pružaju.

Razmatrajući Vaše potrebe Soho City je u svoj asortiman uvrstio sve neophodne elemente koje će zajedničkim funkcionisanjem kreirati jedinstvenu oazu komfora i sigurnosti.

Ukoliko želite da pogledate ponudu naših stanova, kliknite OVDJE