Pogledajte pet najboljih ponuda povodom 24. Okov rođendana

Iako još uvijek nije zvanično objavljeno, iz kompanije saznajemo da će se rođendanska proslava održati ove subote i nedjelje – 1. i 2. decembra, a osim popusta od 15% na kompletan asortiman posjetioce očekuju desetine veoma povoljnih ponuda sa mnogo većim popustima
629 pregleda 0 komentar(a)
Okov, Foto: Okov
Okov, Foto: Okov
Ažurirano: 27.11.2018. 07:44h

Rođendan kompanije Okov godinama odlikuju veliki popusti i atraktivne ponude. Mogućnost kupovine proizvoda „od igle do lokomotive“ uz mnogo povoljnije cijene ga čini jednim od najvažnijih šoping događaja u Crnoj Gori pa ga ogroman broj građana sa nestrpljenjem iščekuje.

Iako još uvijek nije zvanično objavljeno, iz kompanije saznajemo da će se rođendanska proslava održati ove subote i nedelje – 1. i 2. decembra, a osim popusta od 15% na kompletan asortiman posjetioce očekuju desetine veoma povoljnih ponuda sa mnogo većim popustima.

Izdvajamo pet najatraktivnijih ponuda koje će važiti u toku proslave rođendana Okova.

1. Aku bušilica Hitachi – sa dvije litijum-jonske baterije napona 18 V, u PVC koferu, biće na čak 50% popusta i prodavaće se po cijeni 119,90 eura. Cijene sličnih modela drugih proizvođača profesionalnog alata se kreću od 200 eura pa na više, pa možemo zaključiti da se radi o veoma povoljnoj ponudi koju treba iskoristiti.

2. Krovni kofer za auto G3 – dužine 2 metra i nosivosti 75 kg može biti od velike pomoći u predstojećoj sezoni putovanja i godišnjih odmora. Ovaj model ima mogućnost dvostranog otvaranja sa centralnom bravom, a opremljen je i sa trakama za fiksiranje tereta. Njegova cijena u toku dva dana proslave rođendana biće 159,90 eura, a kupovinom biste napravili uštedu od 100 do 150 eura, ako poredimo cijene sličnih modela na tržišu.

3. Kućni usisivač sa PVC posudom i motorom od 800 W – biće na popustu 50% i prodavaće se po cijeni od 44,90 eura. Ovaj model ima tzv. „ciklon“ motor koji uz malu potrošnju električne energije ima usisnu snagu kao klasični motori snage 2.000 W. Usisivač je opremljen sa plastičnom posudom za sakupljanje prašine pa je vrlo lak za održavanje. Slični modeli na tržištu koštaju po 70 i više eura, što čini ovu ponudu veoma primamljivom.

4. Električni blender Concepta – sa motorom od 500 W, posudom za miješanje zapremine 1,5 l i dodatnom posudom za mljevenje. U toku ova dva dana prodavaće se po cijeni od 15,99 eura, što je čak 44% niža cijena od redovne.

5. Set od tri emajlirane šerpe Avsar – sastoji se od šerpi zapremine 2,1, 2,8 i 3,8 litara, a uz svaku od njih dođe i odgovarajući poklopac. Povodom proslave rođendana imaće 40% nižu cijenu i prodavaće se za 17,90 eura.

Popust na kompletan asortiman i brojne specijalne ponude važiće u svim Okov centrima za vikend 1. i 2. decembra, a novina će biti i mogućnost kupovine preko webshop-a www.okov.me gdje će važiti iste cijene i popusti kao i u maloprodajnim objektima.