"Regent" na eminentnoj listi hotela "Conde Nast Traveler"

104 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2015. 13:52h

Hotel "Regent Porto Montenegro" iz Tivta našao je svoje mjesto među najboljim hotelima svijeta po mišljenju magazina za luksuzni turizam "Conde Nast Traveler" Kina, saopštila je PR menadžerka "Regenta" Elena Ljiljanić.

U detaljnoj selekciji luksuznih hotela tim stručnjaka "Conde Nast Traveler" Kina, birao je najbolje hotele po različitim kategorijama koje uključuju: najbolji hotel u metropoli, najbolji hotel na plaži, hotel sa najboljim dizajnom, hoteli sa najboljom hranom i najbolji unikatni hoteli.

"Međutim, kategorija u kojoj svi požele da se nađu je "Best Over-the-Top" koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge. "Regent Porto Montenegro" je upravo u toj selekciji stao rame uz rame sa preostalih devet "ubjedljivo najboljih" hotela iz Francuske, Holandije, Engleske, Turske, Japana, Italije i Indije i potvrdio kvalitet na međunarodnoj sceni. Ponosni smo što nas je kinesko izdanje časopisa prepoznalo i uvrstilo u najvažniju kategoriju koji ovaj list kreira. Ovo nagrada dolazi u pravo vrijeme kao najbolja preporuka za animiranje gostiju sa Dalekog istoka i kontinuiranu promociju Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije čak i na udaljenim tržištima", kazala je Ljiljanić.

Galerija

Bonus video: