Hajka na hrvatsku glumicu zbog udarca djeteta po zadnjici

Rasprava kojoj nema kraja i burne reakcije iz dana u dan su sve veće i veće
214 pregleda 29 komentar(a)
Doris Pinčić, Foto: Instagram
Doris Pinčić, Foto: Instagram
Ažurirano: 11.08.2015. 15:46h

Već danima je u medijima i dalje jedna od glavnih tema hrvatska glumica Doris Pinčić koja je u svom blogu priznala da je udarila sina Donata po guzi za kaznu.

Ne očekujući šta će je zapravo snaći, glumica je otvorila dušu u svojoj kolumni i dobila etiketu "velike zlostavljačice djece". Moralisti sa svih strana su se uključili u ovu priču i došlo je do toga da glumici prijeti zatvorska kazna.

Jedni je osuđuju, drugi brane Razne organizacije za zaštitu ljudskih prava su se uključile u ovu priču, na brojnim portalima čitaoci su svakoga dana polemisali o tome kakva je ona mama. Činjenica je da hajka na zvijezdu serije "Larin izbor" i dalje uveliko traje. Rasprava kojoj nema kraja i burne reakcije iz dana u dan su sve veće i veće.

Vrime od mižer'je... Samo #ljubav ostaje ❤️❤️

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

U moru onih koji je napadaju oglasilo se i konzervativno udruženje "Vigilare" koje brani glumicu riječima:

"Nedopustivo je ponašanje vlasti koja zbog trivijalnih disciplinskih odgojnih mjera poput laganog udarca po zadnjici ili slanja djeteta u svoju sobu dok se ne smiri prijeti novčanim kaznama, zatvorom i intervencijom socijalne službe... Ovakva praksa svojstvena je svim zločinačkim i totalitarnim režimima i iskreno se nadamo da Hrvatska neće krenuti tim putem." "Šutnuli ste čovjeka na podu, pregazili i sada nastavljate" Ove optužbe su najviše povredile njenog supruga Borisa. "...Laži, klevete i obmane... sve što mogu reći draga moja Doris Pinčić Rogoznica je: zato i jesi tu gdje jesi, tamo gdje ih nije mnogo stiglo i ostalo... zato što s ovim možeš da se nosiš. Da, veoma ste povrijedili moju suprugu, stavili ste joj so na najbolniju ranu, šutnuli ste čovjeka na podu, pregazili ste leš i nastavljate, ponosite li se s time?"

Izvor: Super žena

Bonus video: