Airbnb promo akcija za korisnike Telekom mreže

Za sve koji posjete sajt Crnogorskog Telekoma, i preko posebnog linka koji se nalazi na sajtu otvore nalog na Airbnb-u, Telekom obezbjeđuje kupon u iznosu od 30 eura koji se može iskoristiti već pri sljedećem putovanju i rezervaciji smještaja preko Airbnb-a
1 komentar(a)
putovanje, Foto: Shutterstock.com
putovanje, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 06.07.2015. 07:14h

Crnogorski Telekom je za svoje korisnike u sezoni putovanja, obezbijedio posebnu povoljnost – kupon za popust na sajtu Airbnb. Svi novi korisnici ovog servisa mogu računati na jednokratan popust za rezervaciju smještaja na jednom od najpopularnijih turističkih sajtova na svijetu.

"Riječ je o partnerstvu Deutsche Telekoma i kompanije Airbnb, koja predstavlja jednu od vodećih kompanija u oblasti ekonomije dijeljenja. Airbnb predstavlja online servis tj. platformu koja povezuje one koji izdaju smještaj i turiste u potrazi za smještajem na putovanju. Partnerstvo obuhvata 13 evropskih zemalja, a uključuje i Crnu Goru", navodi se u saopštenju Telekoma.

Za sve koji posjete sajt Crnogorskog Telekoma, i preko posebnog linka koji se nalazi na sajtu otvore nalog na Airbnb-u, Telekom obezbjeđuje kupon u iznosu od 30 eura koji se može iskoristiti već pri sljedećem putovanju i rezervaciji smještaja preko Airbnb-a. Korisnik će kupon dobiti na mail adresu, a isti treba unijeti u trenutku online plaćanja smještaja. Time će ukupan iznos rezervacije biti umanjen za iznos od 30 eura.

Više informacija može se naći na Telekomovoj zvaničnoj web stranici.

Bonus video: