Ovo su najbolje plaže za nudiste na svijetu

Iako sve ove plaže nisu zvanično proglašene nudističkim, moći ćete da uživate u au naturel izdanju bez posljedica
841 pregleda 1 komentar(a)
Južna Afrika nudisti, Foto: Twitter
Južna Afrika nudisti, Foto: Twitter
Ažurirano: 31.05.2015. 07:47h

Mnogi zaziru od plaža za nudiste jer nisu sigurni hoće li se na njima osjećati prijatno, iako im se sviđa ideja uživanja u moru i suncu bez ijedne krpice na sebi.

Hafington post izdvojio je nekoliko rajskih plaža na kojima ćete moći da se kupate i sunčate bez ičega na sebi.

Iako sve ove plaže nisu zvanično proglašene nudističkim, moći ćete da uživate u au naturel izdanju bez posljedica, napominje Tportal.

Idealan odmor pronaći ćete na plaži “Paradise Beach” na grčkom Mikonosu, zatim “Little Beach” na Havajima, “Black's Beach” u Kaliforniji, gdje možete čak i da roniti goli, kao i plaži “Denny-Blaine Park” (Vašington) koja ne nosi naziv zvanične naturističke plaže, ali golotinja nije ni strogo zabranjena.

Svakako, ako ikad budete imali mogućnosti da posjetite Plaju El Torn u Španiji, plažu “Grande Saline” Sen Bartsu, “Wreck Beach” u Kanadi, brazilsku “Praia do Pinho” gdje muškarci bez pratnje nemaju pristup pijesku ako nemaju posebnu naturističku dozvolu, ili francusku destinaciju “CHM Montalivet” gdje vas niko neće gledati poprijeko ako poželite uživanciju u suncu i moru bez kupažeg kostima.

“Secret Cove” na jezeru Taho (Nevada, SAD) pravi je mali raj na zemlji, a nećete se pokajati ni ako posjetite “Calu Balmins” (Španija) koja ima bezbroj skrovitih kutaka za naturiste ili “Samurai Beach” u Australiji.

Bonus video: