Izuzetne mogućnosti za zaposlenje u vodećoj avio kompaniji na Bliskom Istoku

Saudia Airlines otvara mogućnost mladim i ambicioznim ljudima iz Crne Gore da postanu dio njihovog tima
270 pregleda 0 komentar(a)
Saudia Airlines, Foto: Saudia Airlines
Saudia Airlines, Foto: Saudia Airlines
Ažurirano: 04.10.2018. 06:23h

Kompanija Saudia Airlines, koja je jedna od najvećih na Bliskom Istoku i u svijetu, nagrađena u 2017. godini kao „Most Improved Airline“, otvara mogućnost mladim i ambicioznim ljudima iz Crne Gore da postanu dio njihovog tima.

Prijavu koja sadrži CV na engleskom jeziku, kopiju diplome i 2 fotografije možete do 14.10.2018. poslati na email nadležne agencije: saudia.recruitment.mn@clipcon.net ili se informisati na www.saudia.com.

Više informacija o samom oglasu i neophodnim uslovima za zaposlenje možete naći na sledećem linku: http://zaposli.me/display-job/42215/FLIGHT-ATTENDANTS.htm

SAUDIA AIRLINES svojim budućim zaposlenima nudi tax free platu i različite povoljnosti, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog mjeseca uz jedan mjesec plaćenog odmora u toku godine, te besplatne karte za posadu.

Selektovani kandidati će biti pozvani na preliminarni intervju (prvi krug) koji će biti organizovan u Podgorici a oni koji zadovolje kriterijume u prvom krugu, biće pozvani i na finalni intervju sa predstavnicima SAUDIA AIRLINES-a koji će se takođe organizovati održati u Podgorici od 26.10.2018. godine.

O kompaniji

SAUDIA AIRLINES je osnovan davne 1945. godine i nacionalna je kompanija Kraljevine Saudijske Arabije čiji flota od 149 aviona leti na preko 80 svjetskih destinacija. Kompaniju čine internacionalni profesionalci i važno je napomenuti da Saudia Airlines zapošljava ljude iz preko 50 zemalja svijeta.

Ukoliko ste ambiciozni, energični i sremni na izazove – SAUDIA AIRLINES Vam nudi izuzetnu poslovnu šansu.