Hotel u kom se možete družiti s polarnim medvjedima

Ugostitelji širom svijeta se utrkuju da spreme što originalniju ponudu, a kanadski hotel "Tundra Roling Lodž" čitave godine ima uslugu koja oduševljava njegove goste i u kom vlada atmosfera karakteristična za zimske, praznične dane
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2015. 17:46h

Pored spektakularnog pogleda na rijetke i ljupke medvjede, gosti jednog kanadskog hotela nerijetko imaju priliku da i izbliza upoznaju ove životinje i prisustvuju očaravajućim prirodnim fenomenima.

Ugostitelji širom svijeta se utrkuju da spreme što originalniju ponudu, a kanadski hotel "Tundra Roling Lodž" čitave godine ima uslugu koja oduševljava njegove goste i u kom vlada atmosfera karakteristična za zimske, praznične dane.

Pored udobnih i toplih soba, hotel raspolaže prostorijama iz kojih se mogu posmatrati polarni medvjedi, koji nerijetko priđu prozorima i radoznalo posmatraju goste, prenosi Nacionalna geografija.

Nešto odvažniji pojsetioci Manitobe, kanadskog grada u kojem se se ovaj hotel nalazi, prilaze ovim životinjama, premda i dalje do bezbjedne udaljenosti.

Pored svega toga, odatle se pruža nevjerovatan pogled na auroru borealis, pa svi zaljubljenici u zimu i dane okovane snijegom i ledom koji navraćaju u ovaj hotel doživljavaju nezaboravno iskustvo.

Galerija

Bonus video: