Nada u savršenu državu

9 komentar(a)
Podgorica, Nova godina, Foto: Damira Kalač
Podgorica, Nova godina, Foto: Damira Kalač
Ažurirano: 31.12.2014. 07:37h

Nenad Štrbac: Nemam očekivanja što se tiče Nove godine, imam samo nadu. Nadam se savršeno uređenom sistemu. Praznike ću provesti sa djecom kod kuće jer je nemoguće, da pored njih, Novu godinu provedem negdje van. Mada i da nije takva situacija, Podgorica i Crna Gora, ne nude neki program koji bi me izvukao napolje. Većinom se puštaju narodnjaci ili zabavnjaci, ne postoji treći izbor. Provjeravao sam glavne gradove susjednih država i vidio da tamo imaju ponude i programe za sve ukuse. Tako da ću uz TV ili nešto drugo provesti praznike u krugu porodice.

Mirza Ćerlija: Nadam se da će naredna, odnosno 2015. godina za mene biti bolja što se tiče studiranja i novca. Nadam se da će biti dobra i za sve građane Crne Gore, da će imati mnogo manje problema, nego inače. Za doček Nove godine biću u Pljevljima. Proslaviću ulazak iz Stare u Novu sa prijateljima u Noćnom klubu „Municipijum” u gradu pod Golubinjom. Biće dobra atmosfera, uz lijep zabavni program i raznovrsnu muziku. Tamo sam svake godine ispraćao sa prijateljima Staru i dočekivao Novu godinu.

Emir Šaletić: Od 2015. godine očekujem da će biti mnogo kvalitetnija i bolja, u ekonomskom, materijalnom i ljubavnom smislu. Nijesam još odlučio gdje ću dočekati Novu godinu, gdje nam se učini da će biti najzanimljivije, tamo ćemo i otići. Praznike ću uglavnom provesti sa rodbinom i prijateljima.

Ana Vukčević: Praznike ću provesti sama u toplini svoga doma, jer je zbog nekih mojih obaveza i aktivnosti, neophodno da ostanem kući. Ne znam šta ćemo spremati od hrane, u Novoj godini očekujem više organizovanosti od strane cjelokupnog društva u cilju većeg i bržeg prosperiteta.

Bonus video: