Anđela Lakočević mis fotogeničnosti

"Svima sam govorila da sam iz Crne Gore, a najčešći odgovor je bio: "A, zato si tako lijepa""
103 pregleda 1 komentar(a)
Anđela Lakočević, Foto: Privatna arhiva
Anđela Lakočević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.12.2014. 18:49h

Na izboru za Miss Supranational, koje je prošle nedjelje održano u Krakovu u Poljskoj, na kojem je pobijedila mis Indije, ljepotica crnogorskog porijekla, a predstavnica Danske Anđela Lakočević osvojila je titulu mis fotogeničnosti.

Ona je za "Vijesti" objasnila da je u Poljskoj sa djevojkama iz još 70 zemalja boravila dvadesetak dana, te da su u tom periodu imale puno obaveza.

"Bile smo tamo tri nedjelje i tokom tog vremena smo bile konstantno zauzete. Svakoga dana smo snimale reklame, za hotel ili tržni centar, slikale se za kataloge i putovale od hotela do hotela. Imale smo nekoliko dana prije finalne večeri i malu reviju”, prepričala je ona.

Zato nisu imale vremena za razgledanje grada.

"Samo jedan dan smo šetale Krakovom, ali inače svi ostali dani bili su posvećeni slikanjima, pripremama i vježbanju koreografije”, pojasnila je Lakočević, koja je prvi put boravila u Poljskoj.

Prije odlaska na takmičenje nije imala posebne pripreme, ali su joj na sastanku organizatori izbora Miss Queen of Scandinavia, na kojem je i izabrana za predstavnicu Danske, uputili u detalje.

"Organizatorka izbora u Danskoj me je pripremila i poslala mi je listu stvari koje treba da ponesem, kao što su haljine i danska zastava... A inače sam se sama pripremala, trenirala sam, gledala snimke ranijih izbora”, objasnila je ova ljepotica.

Ljepotica crnogorskih korijena predstavljala Dansku: Sa takmičenja

Upitana da li je očekivala da će se kući vratiti sa lentom, ona je kazala:

"Konkurencija je bila teška, jer je bilo djevojaka koje se profesionalno bave manekenstvom ili su ranije radile kao fotomodeli, tako da nisam očekivala previše, rekla sam sebi da ću se maksimalno potruditi, pa šta bude”.

Lakočević dodaje da su u Danskoj svi ponosni na njen uspjeh, naročito zbog toga što se izdvojila među djevojkama koje su za razliku od nje ranije radile kao fotomodeli, ali ističe da ne planira da se time bavi cijelog života.

"Organizatorka Miss Queen of Scandinavia je pokrenula konkurs za nove manekenke, pa ću raditi za nju, ali vidjećemo šta će biti nakon toga. To nije ono čime želim da se bavim do kraja života, ovo radim zbog iskustva i zato što mi je zabavno, ali ne želim da to bude moja karijera”, kaže ona.

"Studiram socijalni rad i želja mi je da pomažem ljudima kroz taj posao, a ako bude nešto od manekenstva, naravno iskoristiću mogućnosti koje mi se pružaju. Ipak, studiranje mi je prioritet", dodala je.

Lakočevićeva je ranije za "Vijesti" kazala da iako predstavlja Dansku, koristi svaku priliku da pomene crnogorske korijene, te da će to nastaviti da čini i u budućnosti, a to obećanje je kaže ispunila.

"U Poljskoj sam svima govorila da sam iz Crne Gore, a najčešći odgovor na to je glasio: "A, zato si tako lijepa"", pohvalila se ona.

Bonus video: