Prema kladionicama Novaković ima dobre šanse za trijumf

Nataša Novaković se nalazi na devetom mjestu po šansi za pobjedu, a ukoliko odlučite da uplatite jednu funtu za tiket koji prognozira da će biti prva u kladionicama 888sport, Unibet i 32red, ukoliko se to i desi osvojićete samo 14 funti
139 pregleda 3 komentar(a)
Nataša Novaković, Foto: Privatna arhiva
Nataša Novaković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.12.2014. 09:50h

Crnogorska misica Nataša Novaković, koja se trenutno nalazi u Londonu, gdje će se 14. decembra održati finalno veče izbora za Miss World, trenutno ima velike šanse za pobjedu prema kladioničarskom sajtu oddschecker.com.

Novaković se nalazi na devetom mjestu po šansi za pobjedu, a ukoliko odlučite da uplatite jednu funtu za tiket koji prognozira da će biti prva u kladionicama 888sport, Unibet i 32red, ukoliko se to i desi osvojićete samo 14 funti.

Prema online kladionici ladbrokes.com Nataša ima nešto manje šanse, pa se nalazi na 17. mjestu sa kvotom 20. Ovo su do sada najbolje prognoze za pobjedu Crne Gore na svjetskom izboru u ljepoti, od 2007. godine kada smo imali prvu predstavnicu.

Od zemalja iz regiona, nakon crnogorske predstavnice najbolje se kotiraju mis Hrvatske koja je na 21. i mis Srbije na 23. mjestu sa kvotom 29.

Najveće šanse za pobjedu prema svim sajtovima ima djevojka koja predstavlja Južnu Afriku, dok se na posljednjim mjestima od 125 takmičarki, nalaze mis Singapura i mis Mjanmara.

Bonus video: