"EXPO-ZIM"

Turistička ponuda Crne Gore za zimsku sezonu na sajmu u Beogradu

Na štandu Nacionalne turističke organizacije biće predstavljeni ski centri Kolašin 1450, Vučje, Savin kuk i Javorovača, lokalne turističke organizacije Žabljaka, Budve i Kotora, HG "Budvanska rivijera" i turistička agencija Explorer
0 komentar(a)
ski centar Kolašin, Foto: NTO CG
ski centar Kolašin, Foto: NTO CG
Ažurirano: 26.11.2014. 09:49h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće turističku ponudu za ovogodišnju zimsku sezonu i novogodišnje aranžmane na Međunarodnom sajmu zimskih sportova, turizma i rekreacije "Expo-Zim", koji se održava od 27. do 30. novembra u Beogradu.

"Ova manifestacija je namijenjena popularizaciji zimskih sportova i pruža mogućnost  zainteresovanima da se na početku zimske turističke sezone informišu o aktuelnoj ponudi i cijenama ski centara. Svoju ponudu predstaviće regionalni ski centri iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske, proizvođači i uvoznici zimske sportske opreme, agencije i brojni drugi. S obzirom na to da sajam okuplja veliki broj posjetilaca iz cijelog regiona, prilika je i za promociju aranžmana za doček Nove godine u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju NTO.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije biće predstavljeni ski centri Kolašin 1450, Vučje, Savin kuk i Javorovača, lokalne turističke organizacije Žabljaka, Budve i Kotora, HG "Budvanska rivijera" i turistička agencija Explorer.

Preporučujemo za Vas