LUKSUZNI HOTEL U PORTO MONTENEGRU

Doček Nove godine u "Regentu" za 150 eura po osobi

“U pregovorima smo sa aviokompanijom Etihad koji je vlasnik kompanije Air Serbia i Montenegro airlinesom oko raznih turističkih paketa”, istakla je Ljiljanić koja smatra da će ti paket aranžmani sa avioprevozom, dovesti dosta gostiju tokom predstojećih mjeseci u najlukusniji bokeljski hotel
4 komentar(a)
Hotel Regent, Foto: Porto Montenegro
Hotel Regent, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 24.11.2014. 14:01h

Tokom protekle glavne ljetnje turističke sezone, najluksuzniji hotel u Boki Kotorskoj, tivatski „Regent Porto Montenegro", bio je 100 odsto pupunjen i tražio se krevet više u tom objektu što je prve goste primio početkom avgusta.

Trenutna popunjenost kapaciteta je oko 30 odsto, tokom narednih mjeseci “Regent” će se fokusirati se na konferencijski i spa turizam. Uveden je i niz novih, cjenovno povoljnijih ponuda, kojim se taj prestižni objekat ranga pet zvjezdica de luks, želi približiti i širokoj klijeneteli u Crnoj Gori i zemljama regiona, saopštili su iz uprave.

Portparol “Regenta”, Elena Ljiljanić danas je u susretu sa novinarima predstavila nove spa programe koji omogućavaju vrhunsko uživanje i potpunu relaksaciju za sve vrste gostiju, uključujući najbolje joga vježbe, tretmane za gubitak suvišnih kilograma, pomlađivanje i wellness pakete.

“Naši visoko stručni terapeuti pažljivo su odabrali različite wellness elemente i tretmane kako bi pružili gostima vrhunsko opuštajuće iskustvo, uključujući luksuzni program sa vježbama joge, pakete tretmana za podmlađivanje, gubitak suvišnih kolograma i Spa radionice. Tu je i nova tzv. „branč" ponuda nedjeljom, što je u skladu sa zapadnom kulturom življenja”, kazala je Ljiljanić, podsjećajući na to da je cijeli prestižni internacionalni hotelski lanac “Regent” poznat upravo po svojim wellness i spa programima.

“Regent” će organizovati i glamurozan doček Nove godine, po cijeni od 150 eura po osobi koje mogu birati jedan od tri ponuđena scenarija.

“Biće organizovane tematske večere sa di džejevima, a goste će zabavljati Žizel sa svojim bendom. U ponudi će biti koktel parti ili koktel bar sa kanapeima. Druga opcija je elegantna gala večera, a treća je žurka u venecijanskom stilu koja će se održati u banket sali. Ideja je da se ljudi malo prije ponoći svi prodruže after partiju u banket Sali, a planiramo i vatromet. Proslava će trajati do ranih jutarnjih časova”, kazala je Ljiljanić.

Ultra-luksuzni tivatski hotel koji je smješten u centru nautičko-turističkog naselja i marine Porto Montenegro, svoju je ponudu predstavio na turističkim sajmovima u Istanbulu, Francuskoj, Španiji, sa fokusom na mogučnosti ovog hotela u kongresnom i MICE turizmu. Direktor “Regent Porto Montenegra” Mihael Poš učestvovao je i na upravo završenom “Bundespress Bolu” u Berlinu koji je okupio sve novinare najjačih njemačkih medija.

“Predstoji nam nastup na vodećem sajmu za prestižne turističke destinacije u Kanu kao i u Ljubljani tokom januara”, istakla je Ljiljanić, dodajući da je najveći broj gostiju tivatskog “Regenta”, njih oko 35 odsto, sa ruskog tržišta. U menadžmentu tog hotela računaju i na dobru posjetu sa tržšta Srbije, a u planu je agresivnija kampanja prema tržištima zapadne Evrope i sjeverne Amerike.

“U pregovorima smo sa aviokompanijom Etihad koji je vlasnik kompanije Air Serbia i Montenegro airlinesom oko raznih turističkih paketa”, istakla je Ljiljanić koja smatra da će ti paket aranžmani sa avioprevozom, dovesti dosta gostiju tokom predstojećih mjeseci u najlukusniji bokeljski hotel.