Dani ljepote u Delti

Manifestaciju, koji se po drugi put održava pod sloganom "Dani ljepote", organizovala je Medical SPA Asocijacija Crne Gore u saradnji sa šoping molom Delta siti
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.11.2014. 17:29h

Festival ljepote koji se ovog vikenda održava u šoping molu Delta siti okupio je proizvođače kozmetičkih proizvoda za njegu kose, izlagače nakita, ali i one koji žele da posjetiocima prodaju čajeve protiv kožnih, uroloških i veneričnih bolesti.

Zastupnica travara "Popović" Petrana Vlahović je kazala da su na štandu izložili proizvode koje inače prezentuju na sajmovima zdrave hrane i da su dame zadovoljne ponudom vitaminskih krema za lice, melemima protiv akni i preparatima za liječenje kožnih bolesti.

Vlahović je rekla da je najjeftiniji proizvod čaj od primorske žalfije, koji košta šest eura i da je jedan od najskupljih proizvoda preparat za liječenje bronhitisa čija je cijena 52 eura.

Ona je naglasila da "dobro prolazi" poznati čaj "Srećko" koji košta 20 eura i za samo 15 dana u kombinaciji sa kapsulama "uspješno otklanja zavisnost od cigareta".

Radnica firme "@cosmetics" Biljana Brajović rekla je da u ponudi imaju i kozmetičke preparate i opremu za frizerske i kozmetičke salone.

Kazala je da su izložili lakove i gelove za nokte brenda "IBD", ali i "Myx" šminku koja se do sada nije mogla kupovati u Podgorici.

Festival kozmetike, koji se po drugi put održava u Delti, ima za cilj da omogući kupcima da trguju po promotivnim cijenama, ali i čuju informacije o proizvodima za njegu kose, noktiju, opreme za frizerske i kozmetičke salone...

Manifestaciju, koji se po drugi put održava pod sloganom "Dani ljepote", organizovala je Medical SPA Asocijacija Crne Gore u saradnji sa šoping molom Delta siti.

Galerija

Bonus video: