Halloween maskenbal u Bazaru

334 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2014. 12:34h

Preko 40 dječaka i djevojčica uzrasta do 13 godina učestovovalo je u Velikom Halloween maskenbalu koji su organizovali Tržni centar Bazar i dječija igraonica Zujalica.

Uz odlične maske, šarene kostime i dobro raspoloženje, svi prisutni su se sjajno proveli. Publika je ovacijama pozdravila svakog takmičara koji je predstavio svoju masku, a scenografiju su krasile brojne bundeve koje su djeca rezbarila u toku prethodne nedjelje u Zujalici.

"Uz bundeve, Halloween muziku, zombije, vještice, mumije… smo proslavili ovaj praznik koji ćemo obilježavati u Bazaru i narednih godina kako bi još jednim povodom obezbijedili sjajnu zabavu za veliki broj djece i odraslih", saopšteno je iz Bazara.

Žiri je imao težak zadatak da izabere tri maske koje će biti nagrađene. Njihov izbor za III mjesto je bio Filip Podvornik, tj. simpatična bundeva. II mjesto je osvojila vještica Sofija Vujačić, a pobjednik ovogodišnjeg Halloween maskenbala i nagradu za I mjesto je osvojila opasna vještica Ina Radunović.

Ina Radunović

Sofija Vujačić

Filip Podvornik

Pored fenomenalnih maski, zabavni program su uljepšali mladi pjevači Selma Hrapović i Anja Jovanović, kao i drugari iz Kulturnog Centra Beauty. Pored sjajnih pjevača, manekeni ZU Models, škole manekenstva iz Zujalice su u okviru revije, predstavili nove kolekcije brendovaKids Land i Topolino.

Galerija

Bonus video: