Ovo su najgori aerodromi na svijetu u 2014.

Listu je napravio sajt „Vodič za spavanje po aerodromima“ koji je imenovao Internacionalni aerodrom Benazir Bhutto u Islamabadu za najgori na osnovu udobnosti, čistoće i usluge
9 komentar(a)
aerodrom, Foto: Shutterstock
aerodrom, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.10.2014. 14:47h

Aerodrom u Islamabadu u Pakistanu proglašen je najgorim na svijetu, tako sklanjajući aerodrom u Manili sa prvog mjesta ove nezavidne liste, piše "Independent".

Listu je napravio sajt „Vodič za spavanje po aerodromima“ koji je imenovao Internacionalni aerodrom Benazir Bhutto u Islamabadu za najgori na osnovu udobnosti, čistoće i usluge. Izvještaj o najgorim aerodromima u 2014. godini je čak citirao jednog putnika koji je ovaj aerodrom opisao kao „centralni zatvor“ zbog „agresivnih bezbjednosnih provjera“, gužvi i prljavštine. „Putnici su se žalili na nemogućnost aerodroma da se brine o putnicima u posljednjih 10 godina, ali se čini da će tome doći dugoočekivani kraj s obzirom da bi novi aerodrom trebalo da bude završen do sredine 2016. godine“, navodi sajt. Internacionalni aerodrom Ninoy Aquino u Manili ove godine našao se na trećem mjestu, nakon što je prethodne tri proveo na prvom mjestu, uglavnom zbog velikih gužvi i problema sa ventilacijom.

Pogledajte kompletnu listu najgorih aerodroma u 2014. godini: 1. Islamabad Benazir Bhutto, Pakistan (ISB) 2. Džeda King Abdulaziz, Saudijska Arabija (JED) 3. Katmandu Tribhuvan, Nepal (KTM) 4. Manila Ninoy Aquino, Filipini (MNL) 5. Taškent, Uzbekistan (TAS) 6. Pariz Beauvais-Tille, Francuska (BVA) 7. Frankfurt Hahn, Nemačka (HHN) 8. Bergamo Orio al Serio, Italija (BGY) 9. Berlin Tegel, Nemačka (TXL) 10. Njujork LaGuardia, SAD (LGA)

Izvor: B92

Bonus video: