Beyonce nakon operacije očiju dobro: Sa budvanskih ulica, seli u Britaniju

"Naša Suza, sada već Beyonce, ide u Veliku Britaniju. Karen Coupe već ima tri psa i zaljubila se u našu Suzu", kažu iz Arke
3 komentar(a)
Ažurirano: 13.08.2014. 07:34h

Pas jazavičar koji je nedavno nađen u Budvi i za kojeg su volonteri Društva za zaštitu životinja Arka Montenegro iz tog grada u početku vjerovali da su mu izvađene oči, se nakon hirurškoh zahvata oporavlja dobro i čeka udomljenje.

Suza ili Beyonce, kako su je prozvali članovi Arke, pronašli su tog psa krajem jula. Njene oči su tada bile izraženo crvene, što je odavalo utisak da su joj izvađene očne jabučice. Srećom, pas je brzo odveden kod veterinara, koji je ustanovio da je u pitanju infekcija, takozvani treći kapci.

Pas je odmah smješten u pansion Tomo Tomo u Herceg Novom, čiji je vlasnik Tomo Dragojević Suzu primio bez novčane nadoknade.

Potom je, zahvaljujući pomoći članova Arke, sakupljeno dovoljno novca, pa je Suza odvedena na operaciju, u Herceg Novi, kod veterinara Boška Medića.

Suza kada su je pronašli volonteri Arke

Njena infekcija se, kako kažu u NVO Arka Montenegro, povlači, danas će joj biti skinuti konci, a u narednim danima počinju i pripreme za njenu vakcinaciju, te titar test, jer će Suzu udomiti žena iz Velike Britanije.

"Naša Suza, sada već Beyonce, ide u Veliku Britaniju. Karen Coupe već ima tri psa i zaljubila se u našu Suzu", kažu iz Arke.

Karen je o Suzi čula putem Facebooka, dok su članovi Arke dijelili informacije o njenoj sudbini na svojim i profilu grupe te organizacije.

"Karen ne žali novac da je odvede u Britaniju", kazali su iz Arke, dodajući da će vjerovatno proći mjeseci dok se ne srede svi neophodni papiri za njen odlazak, ali su srećni - jer makar jedna priča ima srećan kraj.

Suza će, kao i prije i tokom operativnog zahtava, do odlaska u novi dom boraviti u pansionu Tomo Tomo, u Herceg Novom.

Galerija

Bonus video: