Šta sve ponijeti na ljetovanje: Vodič kroz pakovanje

Na put ne krećite bez marame ili šešira koji će vas štititi od sunca, ali i biti jedinstveni modni detalj na plaži
95 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2014. 18:13h

Blizi se odmor i briga šta sve spakovati od stvari, a da vam ništa ne zafali. Obično ponesemo više garderobe nego što nam je zaista potrebno pa vam dajemo nekoliko savjeta kako da ponesete dovoljno odjeće za sve dane ljetovanja.

Za mnoge žene misaona imenica predstavlja jedna torba solidne veličine za deset dana ljetovanja. Često ne mogu da se odluče koji par sandala i cipela da ponesu pa se završi onom poznatom “Ponijeću i ovo, sigurno ću nositi”.

Ukoliko ove godine morate da spakujete manje stvari jer vam je prtljag ograničen, savjet je da ponesete nekoliko lepršavih haljine koje možete uz japanke da kombinujete za dnevne varijante po plaži, ali i uz elegantnije sandale za večernje izlaske.

Još jedan komad garderobe koji obavezno morate da imate na moru je teksas šorts. Njega možete da kombinujete kako uz kupaći kostim tako i uz elegantnu majicu ili košulju za noćni izlazak.

Možda najvažnija strategija je da razmislite o kombinacijama garderobe. Sigurno imate neke omiljene farmerice na koje nosite određene majice ili tunike. Razmislite o tome i spakujte omiljeni par teksas pantalona koje se kombinuju uz sve i nećete se pokajati.

Na put takođe ne krećite bez marame ili šešira koji će vas štititi od sunca, ali i biti jedinstveni modni detalj na plaži.

Od nakita ponesite samo onaj koji vam se uklapa uz odjeću koju ste spakovali. Nemojte da zaboravite da će ista ogrlica djelovati drugačije uz dvije različite odjevne kombinacije.

Što se obuće tiče, smatramo da je sasvim dovoljno ponijeti jedne japanke ili papuče za plažu, jedan par ravne obuće i jedan par elegantnijih cipela na štiklu.

Galerija

Bonus video: