Ko je crnogorski maneken na naslovnici jedne brazilske knjige?

Osmanović, koga na Instagramu prati oko 330 hiljada fanova, za “Magazin”, je prenio utiske sa promocije koja je održana u Sao Paolu prošlog vikenda
309 pregleda 1 komentar(a)
Emil Osmanović, Foto: Privatna arhiva
Emil Osmanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.08.2018. 06:14h

U današnjem broju nedeljnog dodatka Magazin uz "Vijesti" čitajte kako je došlo do saradnje crnogorskog manekena, Emila Osmanovića, koji je inspirisao brazilsku spisateljicu Tamiris Oliveiru da napiše knjigu “Emil Intenso e Misterioso” čiju naslovnicu krasi baš njegova fotografija.

Osmanović, koga na Instagramu prati oko 330 hiljada fanova, za “Magazin”, je prenio utiske sa promocije koja je održana u Sao Paolu prošlog vikenda.

U "Magazinu" ćete naći i neobičnu priču o kolašinskom Muzeju piva, odnosno, o izložbi pivskih čaša i flaša kolekcionara Bojana Peka Minića, koji je i profesor crnogorskog jezika, motociklista i član benda “Rudolf”, a čija kolekcija broji više od hiljadu predmeta.

Tu su još i zanimljivosti o novčanici od nula eura prodanoj u više od pet miliona primjeraka, savjeti kako da poboljšate svoj onlajn imidž, produžite vijek mobilnom telefonu, i još mnogo toga.

Ove nedjelje, čitajte "Magazin", samo uz "Vijesti"!

Bonus video: