Pokloni koje niko ne želi pod jelkom

Prije nego se uputite u novogodišnju kupovinu morate da znate šta nikako ne smijete da pazarite
68 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2013. 14:50h

Poklanjati je lijep gest kojim se pokazuje ljubav i naklonost, ali nekada je bolje pojaviti se praznih ruku, nego s pogrešnim darom.

Biranje poklona je škakljiv posao i ukoliko vam je zaista stalo do osobe kojoj želite da poklonite znak pažnje, potudićete se da joj odaberete poklon koji je pravi.

Čarape sa prazničnim motivima

Čarape su koristan poklon, ali nakon što čovek napuni 10 godina, više ga ne oduševljavaju Rudolf, Deda Mraz ili okićena jelka na čarapama.

Kupite li ovakav dar, vaša voljena osoba će ga eventualno obući jednom tokom praznika i nikad više.

Beskorisne figurice

Neke potpuno beskorisne figurice samo skupljaju prašinu i čovjek se često pita čemu one zapravo služe? Jasno nam je da ste u nedostatku ideja i prednovogodišnjoj histeriji skloni kojekakvim suludim odlukama, ali neke je bolje zadržati za sebe.

Knjige koje se nikad ne pročitaju

Knjiga je bez greške super poklon, bilo da je riječ o kuvaru, nekom bestseleru, publicistici, posljednjem Nobelovcu… Za svakoga ima ponešto.

Ali ako nikako ne znate kakvom štivu naginje osoba pod čiju jelku kanite da se zavučete, onda radije nemojte ni pokušavati.

Kičasti ramovi za slike

Premda su posljednjih godina puno popularniji digitalni ramovi za slike, ni tradicionalna verzija još nije izašla iz upotrebe. Svi više-manje imamo barem jednu fotografiju djeteta, roditelja, partnera, ludog provoda, kao podsetnik pokraj kreveta ili na nekom još vidljivijem mjestu. Ali okviri za slike ukrašeni kojekakvim cvjetnim aranžmanima, životinjicama i koječime drugim rijetko kada se uklapa u enterijer, a prije svega nečiji ukus.

Kućanski aparati

Generalno, kućanski aparati nisu loša ideja, ali samo ako znate da osobi kojoj poklanjate nešto fali ili treba. Ipak, moramo da se složimo sa generalnim mišljenjem da kada muž poklanja mikser svojoj ženi, to nije nimalo seksi niti interesantno.

Galerija

Bonus video: