Šta da poklonite nekome ko putuje i već ima sve?

8 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2013. 13:26h

Šta da kupite osobi koja često putuje, a već ima sve što je potrebno jednom putniku? Pred vama je nekoliko predloga - od praktičnih do proizvoda koji su tek zabavni, ali možda vam posluže makar kao inspiracija.

Mini skuter za kofer

Ovo je proizvod koji su razvijali Samsonite i Micro, i koji će olakšati putnicima nošenje torbe kroz aerodromske i hodnike na željezničkim i autobuskim stanicama.

Umjesto da vuku ili guraju prtljag, putnici sa ovakvim proizvodom se mogu još i provozati i lakše savladati gužve.

Ugodnije igranje igrica

Umorni ste od upotrebe ekrana osjetljivog na dodir dok igrate igrice? Drone Controller je rješenje. Uređaj se lako povezuje na tablete, laptop računar ili pametni telefon putem Bluetooth veze i omogućava da igrate omiljene igrice.

Super organizator

Ako imate gomilu digitalnih uređaja koje bi trebalo da spakujete kada idete na put, sjajnu organizaciju i čuvanje uređaja na jednom mjestu omogućiće vam Grit-It organizator. Sa njim ćete sigurno uštedjeti vrijeme u traženju mp3 plejera, slušalica...

Alarm za vrata

Ovaj mali alarm će vam dati malo mira kada boravite na mjestima koja nisu baš najsigurnija. Uređaj je jednostavan za korišćenje i postavljanje, a zvuk od 91 dB će vas sigurno probuditi i preplašiti uljeza.

Jastuk

Jastuk "noj" je revolucionarni proizvod koji će vam priuštiti udobnost u spavanju na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme.

Jakna veličine šake

Salomon S-Lab lagana jakna se može spakovati da može da stane u dlan vaše ruke. Savršena je kao dio obavezne garderobe koji možete da spakujete u već prepun kofer.

Bonus video: