Brojne povoljnosti uz UNIQA polise osiguranja kuće, stana i turističkih apartmana

Nova prodajna akcija UNIQA osiguranje do 31. avgusta: uz polise osiguranja kuće, stana ili turističkog apartmana, besplatno osiguranje od nezgode za sve članove domaćinstva odnosno goste turističkih apartmana
168 pregleda 1 komentar(a)
dom, osiguranje, porodica, Foto: Shutterstock
dom, osiguranje, porodica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.07.2018. 10:40h

UNIQA osiguranje do 31. avgusta 2018. obezbjeđuje brojne benefite za klijente koji se odluče za osiguranje kuće, stana ili turističkih apartmana.

„Za sve koji do 31. avgusta osiguraju svoj stan ili kuću, UNIQA poklanja osiguranje od nezgode za sve članove domaćinstva.

Pored toga, pripremili smo i posebne povoljnosti za vlasnike turističkih apartmana koji u toku trajanja akcije osiguraju svoje smještajne kapacitete: besplatno osiguranje od nezgode za sve goste tokom ljetnje turističke sezone.

I to nije sve! Za vrijeme trajanja akcije, klijenti će moći da ugovore polise osiguranja kuće, stana i turističkih apartmana po povoljnijim uslovima, uz 10% popusta, bez obzira da li odluče za online kupovinu ili ugovaranje polise u nekoj od UNIQA poslovnicama širom Crne Gore“, saopšteno je iz UNIQA osiguranja

UNIQA osiguranje u svojoj ponudi ima nekoliko paketa osiguranja sa različitim pokrićima u slučaju nepredvidivih događaja (zemljotresa, poplave, požara, izliva vode iz instaliacija....) koji mogu uništiti sve ono što ste godinama stvarali. Cijena osiguranja po m2 je već od 0,33 eura na mjesečnom nivou, a u slučaju da se osigurava više objekata, za svaki naredni, UNIQA obezbjeđuje dodatne popuste.

Uz polisu osiguranja kuće stana ili turističkih apartmana, klijenti ostvaruju prava i na popust od 10% na kasko osiguranje.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.