Sredite svoj životni prostor

Ukoliko nemate prostora za namještaj, razmislite o kupovini kutija za male stvari, kao što su recepti i fotografije
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.03.2013. 17:48h

Neka svaka stvar ima svoje mjesto

Skladištenje stvari ne mora uvijek biti dosadan i mukotrpan posao. Uz nekoliko praktičnih saveta, možete doprinijeti i stvaranju ličnog stila u svom domu. Evo kako da stari način odlaganja stvari zamijenite novim...Zabavite se bojama

Ukoliko nemate prostora za namještaj, razmislite o kupovini kutija za male stvari, kao što su recepti i fotografije. Nabavite ih u nekoliko veselih boja i uzoraka i stavite jednu na drugu, ali ne zaboravite da označite u kojoj kutiji se šta nalazi.

Cipelarnik po mjeri

Ako imate kolekciju cipela koju ne možete da gledate nabacanu u dnu ormana, napravite zanimljiv cipelarnik. Izostavljanjem vrata možete postići efekat vrijedan divljenja.

Ukrasna vintedž polica

Neke stvari previše su fine da biste ih sklanjali, pa zato investirajte u staru policu napravljenu u vintidž stilu i slobodno je stavite na udarno mjesto u dnevnom boravku. Ovakva polica u francuskom stilu zapravo odgovara skoro svim sobama i prostoriju čini mnogo toplijom.

Sakrijte posteljinu

Zašto posteljinu ne biste sklonili u jedan ovako stilizovani otoman, koji ćete smjestiti blizu kreveta. Osim što služi za sjedenje dok se oblačite, idealno je mjesto za ostavljanje jorgana i jastuka. I neka bude u nekim jarkim bojama, koje će prostoriji dati egzotičniji izgled.Kombinujte posao i odmor

Ukoliko vam dnevna soba služi i za rad ili učenje, onda je teško odrediti gdje prestaje posao, a počinje odmor. Postavite granicu tako što ćete birati namještaj koji se lako može ukloniti.

Galerija

Bonus video: