Predmeti koje morate imati za sređivanje haosa u kući

Pametna rješenja za sređivanje prostora koja predlažu profesionalci garantuju kraj neredu
98 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2012. 16:28h

Cipele svuda? Odjeća razbacana po cijeloj sobi? Preuzmite kontrolu nad neredom u svojoj kući pomoću predmeta za koje stručnjaci za organizaciju doma kažu da morate da ih imate.

Pametna rješenja koja predlažu profesionalci garantuju kraj neredu.

Vakumske kese

One stvarno funkcionišu! Stavite sezonsku odjeću ili posteljinu u kesu, dobro je zatvorite, usisivačem izvucite vazduh i imaćete organizovan ormar uz veliku uštedu prostora.

Samoljepljive kukice

Brzi - i privremeni - način za kačenje stvari bez potrebe za bušenjem zida. Danas postoje u svim veličinama i oblicima, lako ćete pronaći onu koja odgovara vašim potrebama.

Providne plastične kutije

Plastiče kutije koje se mogu stavljati jedna na drugu možete koristiti svuda, od ormara do frižidera, i u njih možete stavljati sve od zaliha sapuna do grickalica. Pored toga, uvijek ćete znati gdje je šta, jer su transparentne.

Kutija s pregradama

Kutije su same po sebi odlična stvar za odlaganje stvari, a ako im je još unutrašnjost podijeljena, vaša organizacija biće na najvišem nivou.

Plastične korpe s rupama

Njih možete koristiti u dubokim ormarima, frižiderima i zamrzivačima! Otvorena strana dobra je za povrće, a ručke će omogućiti lakše rukovanje mladima i starima, piše Magazin.

Tanke vješalice presvučene tkaninom

Zauzimaju manje mjesta u ormaru, a tekstura obloženog materijala omogućava da odjeća ne klizi s nje.

Galerija

Bonus video: