Da joj kćerka ne bi postala alkoholičarka, majka pije zajedno sa njom

Rut i dalje smatra kako je njena metoda dobra: "Imam troje sopstvene i petoro usvojene djece. Teri je posljednja i sa svom djecom sam radila isto," rekla je Rut.
8 komentar(a)
Ažurirano: 25.07.2012. 12:53h

Rut i Teri obožavaju da izlaze zajedno, da se sređuju prije izlaska i da onda idu u lokalne barove i klubove da "love" momke i piju. Ali nijesu prijateljice već 46-ogodišnja majka i 17-ogodišnja kćerka.

"Teri je počela da pije meni iza leđa kada je imala 14 godina, pa sam odlučila da preuzmem odgovornost za svoje dijete. Počele smo da pijemo po čašu vina uz večeru ili za Božić. Prije nego što je napunila 16 uglavnom smo pile kod kuće, čašu ili dvije za posebne prilike, a ako bismo izašle popile bismo flašu vina. Sada zajedno izlazimo," ispričala je Rut.

Smatra da će Teri kada bude imala 18 moći da radi šta god poželi, ali dok je pod njenim krovom želi da je drži pod kontrolom.

Teri ne misli da je njena majka popustljiva i da kako je oduvijek imala pravila. Dok je bila mlađa, pila je puno više nego od kad pije u društvu majke. Svoj stav u emisiji "This Morning", u kojoj su majka i ćerka gostovale, dala je i novinarka Liz Frejzer.

"Shvatam da želite da uradite dobru stvar i mislim da je motivacija dobra, ali je logika obrnuta. Umjesto da ćerki objasnite kuda je alkohol može odvesti, vi joj govorite da alkohol nije dobar, a onda to radite zajedno s njom," ukazala joj je Frejzer, prenosi 24 sata.

Rut i dalje smatra kako je njena metoda dobra: "Imam troje sopstvene i petoro usvojene djece. Teri je posljednja i sa svom djecom sam radila isto," rekla je Rut.

Bonus video: