Britanku nepravedno optužili da je loš uzor djetetu

Naime, ja radim kao prodavac na odeljenju kućne opreme i ispričala sam svojoj kćerki koliko je bilo haotično na poslu kada se nedavno dogodila snežna oluja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2012. 12:38h

Jedna majka u Britaniji nedavno je dobila dopis od nastavnice svoje kćerke u kom ova izražava zabrinutost zbog njenog crteža na temu "Šta želim da budem kad porastem". Na crtežu je pisalo "Kada porastem želim da budem kao moja mama", a činilo se da on prikazuje ženu koja igra oko šipke dok je muškarci zasipaju novčanicama.

Stvar je u tome što je došlo do zabune, a evo i šta sadrži odgovor devojčicine majke: "Draga g-đo Džouns, želim da vam objasnim da se ja ne bavim niti sam se ikada bavila striptizom. Naime, ja radim kao prodavac na odeljenju kućne opreme i ispričala sam svojoj kćerki koliko je bilo haotično na poslu kada se nedavno dogodila snežna oluja. Rekla sam joj da smo prodali sve lopate koje su bile u radnji i da sam u magacinu sasvim slučajno pronašla još jednu.

Tada su se ljudi bukvalno pobili oko toga ko će da je kupi. Dakle, njen crtež ne prikazuje mene kako igram oko šipke već kako prodajem posljednju lopatu u radnji. Hvala na brizi i od sada ću uvijek provjeravati njene školske sveske."

Bonus video: