3 namirnice koje ne bismo smjeli da konzumiramo, ukoliko želimo ravan stomak

Kalorije iz alkoholnih pića, zasigurno su jedan dio naših masnih naslaga na stomaku, pa ipak, ukoliko imate mjeru, možete se povremeno počastiti čašom dobrog vina
51 pregleda 0 komentar(a)
trening, trbušnjaci, Foto: Shutterstock
trening, trbušnjaci, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.05.2018. 13:14h

Pravilna i zdrava ishrana igra veliku ulogu u našem radu na sopstvenom zdravlju, ali i vitkoj liniji. Ukoliko želite ravan stomak, postoji nekoliko namirnica, koje biste trebalo da izostavite iz upotrebe, kada je priprema vaših obroka u pitanju.

1. Crveno meso

Ako želite pojačati unos proteina i biti na dijeti koja ima niski udio ugljenih hidrata, vaše namjere su dobre. Ali ako taj protein dobijate iz pogrešnih izvora, to bi onda moglo izazvati protiv efekat i stvaranje masnih naslage na stomaku. Stoga se pridržavajte proteina poput ribe, piletine i ćuretine, a iz dijete izbacite crveno meso.

2. Šećer

Znamo da šećer ima dosta štetnih uticaja na naš organizam, a učestvuje i u stvaranju masnih naslaga na stomaku. Međutim, nije ga dobro, potpuno odstraniti iz ishrane, pa je najbitnije da obratite pažnju na dnevni unos količine šećera i da se zadržite u granicama normale.

3. Alkohol

Kalorije iz alkoholnih pića, zasigurno su jedan dio naših masnih naslaga na stomaku, pa ipak, ukoliko imate mjeru, možete se povremeno počastiti čašom dobrog vina, prenosi Lepota i zdravlje.

Bonus video: