Istine o muškarcima koje vam se neće svidjeti

Srećom, većina njih nikada se neće upustiti u to iz raznih razloga – straha, krivice ili stida. Stručnjaci objašnjavaju da čista biologija muškarce navodi da maštaju o drugim ženama.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.09.2011. 14:14h

Muškarci vole da gledaju druge žene

Većina muškaraca ne može da se kontroliše i mora bar na sekundu da pogleda drugu lijepu ženu koja nijeste vi. Riječ je o evolucijskom nasljeđu zbog kog vi ne bi trebalo da se ljutite. Za muškarce je to prirodno i ako je u granicama normale, nemate razloga za brigu. Ako pretjeruje, jasno se zauzmite za sebe.

Muškarci su djeca u duši

Možda vam to nekad jako smeta, ali muškarci uživaju u zaigranosti jer su u duši vječiti dječaci. Njegova opsesija fudbalom za vas je možda apsolutno nerazumljiva i nepotrebna, ali to je njihov način nošenja sa životom i stresnim situacijama. Imajte razumijevanja i nemojte mu prigovarati. Pronađite svoju zanimaciju i uživajte.

Muškarci stalno misle na seks

Za razliku od žena, muškarci stalno misle na seks, u glavi vrte čistu pornografiju i maštaju o zaista perverznim stvarima, ali većinu ne realizuju u stvarnom životu.

Muškarci su skloni prevari

Srećom, većina njih nikada se neće upustiti u to iz raznih razloga – straha, krivice ili stida. Stručnjaci objašnjavaju da čista biologija muškarce navodi da maštaju o drugim ženama. Jedno istraživanje je pokazalo da bi se većina muškaraca upustila u prevaru kada bi znali da ih njihova partnerka neće otkriti. Ali mnogi ispitanici su priznali i da ne žele da se upustite u prevaru zato što vole svoju partnerku.

Muškarci žele da ih žene obožavaju

Svaki muškarac želi da njegova odabranica misli da je on snažan, uspješan i seksi. Većina to nikada ne bi priznala, ali misle da su bar malo pametniji od svojih nježnijih polovina. U tome se krije odgovor zašto neke žene povlađuju svojim muškarcima. Ne morate da to činite stalno, ali s vremena na vrijeme dajte mu do znanja da je on vaš vitez na bijelom konju bez kog ne možete da živite, piše T portal.

Bonus video: