Mjesta na kojima će muškarci uživati

Kad sljedeći put poželite neko vrijeme provesti daleko od ženskog društva i pritom se dobro zabaviti i odmoriti, evo koje biste destinacije trebali uzeti u obzir.
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2011. 11:58h

Muškarci uvijek pronađu neki razlog za 'bijeg' od žena, bilo da je riječ o rođendanskoj proslavi, utakmici...Evo pet idealnih destinacija na kojima se na muški način možete prepustiti uživanju

Na vama je da odlučite hoćete li ispijati pivo na Oktobarfestu ili ćete se prepustiti pustinjskoj avanturi, prenosi net.hr.

● Igra kauboja u Lajitasu, Teksas

Gradić Lajitas idealan je za sve koje privlače kauboji. Smješten je između nacionalnog parka Big Bend na zapadu i Rio Granda na jugu. Tamo možete nabaciti omiljeni kaubojski šešir, napuniti pištolj i satima igrati poker u muškom društvu. Posjetioci mogu da uživaju u izletima, planinarenju ili jahati. Idealno mjesto na kojem možete odsjesti je Lajitas Golf Resort & Spa Hotel.

● Ispijanje piva u Bavarskoj

Nema boljeg mjesta na zemlji za ljubitelje piva od Bavarske, najveće njemačke države. Glavni grad Minhen domaćin je svjetski poznatog Oktobarfesta. Međutim, u Bavarskoj ima i drugih zanimljivih mjesta koje vrijedi posjetiti tokom cijele godine. Možete istraživati dvorce, samostane, jezera i planine.

● Zabava u Las Vegasu

Što se dogodi u Vegasu – ostaje u Vegasu! Kockanje, brojni klubovi koji rade cijelu noć, alkohol, zabava od jutra do sutra. Treba li tome još nešto dodati?

● Off-Road avantura u Dolini smrti

Muško društvo, terenac, pustinjske dine, kanjoni... mnogima sasvim dovoljno da dožive avanturu života. Kampovanje pod vedrim nebom i testiranje vještina preživljavanja (oko vas su kojoti). Vodite računa o tome da ponesete dovoljno pitke vode.

● Surfovanje u Sidneju

Sa prijateljima biste dane mogli provoditi i na plažama Manly i Bondi. A brojnim posjetiocima su zanimljive jer tamo mogu 'jahati' talase. Ako ne znate kako se to radi, a oduvijek ste htjeli naučiti – ne brinite, postoje škole surfovanja u kojima možete savladati te vještine. A kada sunce 'zaroni' i na nebu se pojave zvijezde, uvijek možete istraživati čari noćnog života.

Bonus video: