Radionica u Podgorici: Kako da od hobija kreirate ozbiljan biznis

Miljanovićeva se školovala u Americi, a u prošlosti je radila za više renomiranih stranih firmi. Jovana je danas frilenser koji se bavi marketing konsaltingom i pisanjem za domaće i strane klijente, a kroz radionicu “Od hobija do posla” ona je u misiji da nauči žene kako da svoju strast pretvore u zaradu uz pomoć bloga i društvenih mreža
169 pregleda 0 komentar(a)
Jovana Miljanović, Foto: Aleksandar Aleksić
Jovana Miljanović, Foto: Aleksandar Aleksić
Ažurirano: 10.04.2018. 08:42h

Mlada preduzetnica iz Beograda, Jovana Miljanović, proputovala je gotovo čitav svet, a po povratku u Srbiju odlučila je da svoje profesionalno znanje i iskustvo prenese na dame koje žele da razviju svoj posao i napreduju u karijeri.

Miljanovićeva se školovala u Americi, a u prošlosti je radila za više renomiranih stranih firmi. Jovana je danas frilenser koji se bavi marketing konsaltingom i pisanjem za domaće i strane klijente, a kroz radionicu “Od hobija do posla” ona je u misiji da nauči žene kako da svoju strast pretvore u zaradu uz pomoć bloga i društvenih mreža.

O radionici:

Radionicu je od decembra 2016. posetilo preko 600 polaznika iz 7 gradova regiona. Naredna radionica u Podgorici će se održati 29.4. od 11 do 15h u hotelu CITY.

Radionica traje 4h i košta 100 eura, a uplatom avansa od 40e polaznici osiguravaju svoje mesto.

Link za prijavu: https://jovanamiljanovic.com/radionica/pg29042018/index.php