Gdje žive ljepotice?

Evo mjesta gdje možete vidjeti prave ljepotice: Isla del Margarita, Kejptaun, Dalian...
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2011. 12:18h

Isla de Margarita, Venecuela

Latinoamerički i karipski geni udružili su se i stvorili savršene žene u Venecueli, a to je svakako jedan od razloga da obiđete ovaj manje poznat dragulj Južne Amerike. Pored žena Isla de Margarita nudi i netaknute plaže, kišne šume i divne vodopade, prenosi b92.net.

Kejptaun, Južna Afrika

Zapadni Kejp poznat je po fantastičnim plažama i velikim belim ajkulama, ali ovaj teren čuven je i kao dom velikom broju umiljatijih stvorenja. Ako želite da odmjerite žensku populaciju ovog grada, uputite se na Klifton plažu ili Kamp Bej.

Dalian, Kina

Ušuškan u sjevero-istočni dio ove najmnogoljudnije zemlje na svijetu, miks sovjetskih i indonežanskih uticaja oblikovao je generaciju pravih ljepotica koje su i modni svijet okrenule naglavačke.

Kopenhagen, Danska

Sa svojom plavom kosom, plavim očima i savršenim proporcijama, Skandinavke već generacijama privlače posjetioce u ove djelove. Posjetite bilo koji kafić u Kopenhagenu i uvjerite se sami.

Mongolija, Centralna Azija

Mongolijske stepe su vjerovatno posljednje mjesto na kom biste očekivali da naletite na orijentalnu ljepoticu, ali ako odete u glavni grad Ulan Bator, prijatno ćete se iznenaditi.

Bonus video: