Najčudnije primjedbe turista

Jedan se muškarac nakon odmora na Majorci žalio da mu je brak doživio krizu dok su on i supruga bili na godišnjem odmoru jer je na plažama bilo toliko lijepih i zgodnih žena u bikinijima i da je on morao da ih gleda.
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2011. 13:47h

Opuštanje, sunce, zlatne pješčane plaže, odlična hrana... Tako se veselimo našim ljetnim godišnjim odmorima čitave godine. Izgleda da neki turisti baš i ne znaju da uživaju kada za to dođe vrijeme. Britanski turisti spadaju u onu kategoriju ljudi kojima često nešto smeta dok su na odmoru. Oni se žale na preudobne krevete u hotelu, a smetaju im i lijepe lokalne žene.

Vjerovali ili ne, neki toplo vrijeme, dobru hranu i udobnost smatraju blagodatima vrijednim slavljenja, a nekim je turistima to razlog za pritužbe. Turistička agencija sunshine.co.uk objavila je na svojim stranicama neke od najbizarnijih primjedbi svojih klijenata među kojima su pritužba da je pijesak vruć ili da ima previše Britanaca pa se ne osjećaju kao na egzotičnom mjestu, prenosi net.hr.

Jedan se muškarac nakon odmora na Majorci žalio da mu je brak doživio krizu dok su on i supruga bili na godišnjem odmoru jer je na plažama bilo toliko lijepih i zgodnih žena u bikinijima da je on morao da ih gleda.

Jedan od gostiju na Costa del Soleu u Španiji potužio se jer se tokom odmora udebljao, a za to krivi preobilnu ponudu hrane u hotelu. Za vrijeme odmora u Portugalu jedan se muškarac požalio na preudoban krevet zbog kojeg je svaki dan spavao duže i prespavao većinu odmora.

Još jedna bizarna primjedba stigla je od para koji se požalio da su njihove komšije u hotelskoj sobi za vrijeme seksa bili toliko glasni da su zbog njih bili pod pritiskom te primorani da in sami vode ljubav na odmoru.

Čak je i ovaj par ništa naspram iritantnog para koji je došao na aerodrom pa ostao zapanjen kada su od njih tražili pasoše prilikom putovanja u Dubai. Pritužbu je poslao i muškarac koji je na plaži ispred hotela u kojem je odsjeo kupio Prada sunčane naočare za pet eura i razočarao se kada je shvatio da su lažne.

Chris Brown, jedan od vlasnika turističke agencije izjavio je da su srećni kada svojim klijentima mogu da pomognu na bilo koji način, ali da stvarno ne mogu uticati na temperaturu pijeska.

Bonus video: