Lude vreće u vašem domu

Lako ih je premjestiti, napravljene su od raznih materijala, punjene su granulama stiropora, grahom ili rižom. Lako se održavaju, a mnogima je moguće mijenjati presvlaku.
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2011. 15:38h

Vreće za sjedenje u našim domovima više nijesu čudnovati gost. Na tržištu postoji nebrojeno vrsta, veličina i oblika, a mnogi dizajneri daju im zanimljiv, neobičan i ponekad odbojan izgled. Ipak, primamljive su i djeci i odraslima. Funkcionalne, udobne, lagane i oku privlačne vreće za sjedenje sve su češće u našim domovima. Lako ih je premjestiti, napravljene su od raznih materijala, punjene su granulama stiropora, grahom ili rižom. Lako se održavaju, a mnogima je moguće mijenjati presvlaku. Održavanje je jednostavno, zavisno o materijalu od kojeg su napravljene.

Mnogi dizajneri poigrali su se sa izgledom, pa su od klasične vreće stvorili zanimljive komade namještaja. Idealne su za dnevne i dječje sobe i za manje stanove. Ne zauzimaju puno prostora, a kad vam dosade možete ih vrlo lako spremiti ispod kreveta ili na ormar.Uklapaju se ne samo u domove, nego svaki moderno uređen prostor.

Bonus video: