Ukrasite vaš životni prostor svijećama

U dnevnoj sobi upotrebom sveća postiže se opuštajuća, topla atmosfera koja doprinosi atmosferi bliskosti.
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2011. 18:52h

Osim dekorativnih saksija i vaza, različitih ramova za slijke i drugih detalja, kao brzo i ekonomično osvježenje doma mogu poslužiti i svijeće i svijećnjaci. Svijeće ne samo da osvježavaju prostor svojom bojom i oblikom, već pružaju mogućnost za stvaranje ambijenta i atmosfere u bilo kom prostoru našeg doma.

Upotrebom svega jedne ili dvije svijeće možemo dočarati romantičnu, opuštajuću, svečanu atmosferu i toplinu u bilo kom kutku našeg doma. Svijeće i svijećnjaci se mogu naći u raznim oblicima, veičinama i bojama, mogu biti obične ili mirisne i veoma dekorativne.

U prodavnicama se takođe mogu naći i razlilčita eterična ulja, kao i gorionici koji su dizajnirani maštovito i originalno i koriste se praktično kao svijećnjaci za male svijeće u metalnim ulošcima. Zamislite zimu i Vaš dom koji miriše na pepermint, vanilu ili cimet…

U dnevnoj sobi upotrebom svijeća postiže se opuštajuća, topla atmosfera koja doprinosi atmosferi bliskosti. Možete dekorisati elemente kao što su komode, vitrine i police svijećama ili napraviti “svijećni aranžman” kojem će se mjesto naći na stočiću.

Svijeće mogu biti veoma lijep ukras na vašem trpezarijskom stolu, pridaju značaj opštem utisku i svečanosti obeda, doprinose toploj i intimnoj atmosferi, bilo da se radi o romantičnoj večeri ili druženju sa prijateljima. Ovde je bolje koristiti svijeće bez mirisa, da se ne bi miješali sa aromom hrane.

Bonus video: